Γερμανία: Ανήλικες ομολόγησαν ότι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τη συμμαθήτριά τους

Σοκ έχει προκαλέσει στην Γερμανία η άγρια δολοφονία ενός 12χρονου κοριτσιού από δύο συμμαθήτριες της.

Στο δάσος άφησε την τελευταία της πνοή η 12χρονη Λουίζε που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από δύο συμμαθήτριές της. Τα δυο κορίτσια, 12 και 13 ετών, παρέσυραν την Λουίζε στο δάσος έξω από την πόλη Φράουντενμπεργκ και την μαχαίρωσαν πάνω από 30 φορές.

Ο λόγος; Είπε στην δασκάλα τους πως οι συγκεκριμένες συμμαθήτριες της έκαναν bullying εδώ και πολύ καιρό.

Τα ίχνη της Λουίζε χάθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν πήγε στο σπίτι της 13χρονης. Οι συμμαθήτριες της είπαν ότι πήγαν βόλτα στο δάσος, όμως η Λουίζε δεν τις ακολούθησε πίσω στην πόλη. Ανέβασαν μάλιστα βίντεο στο TikTok παρακαλώντας τους διαδικτυακούς τους φίλους να βοηθήσουν για να βρεθεί η 12χρονη.

Το άψυχο σώμα της Λουίζε βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στο δάσος την Κυριακή.

Στην μικρή πόλη στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Το κουβάρι του φρικτού εγκλήματος δεν άργησε να ξετυλιχτεί. Τα δυο κορίτσια τελικά ομολόγησαν το έγκλημα.

Οι γερμανικές αρχές δεν έχουν βρει το μαχαίρι με το οποίο τα δυο κορίτσια έκοψαν το νήμα της ζωής της συμμαθήτριας τους. Αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητά τους, επειδή είναι πολύ μικρές για να θεωρηθούν ποινικά υπεύθυνες. Οι οικογένειες τους έφυγαν από την πόλη, ενώ οι σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν διαγραφεί.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα