Qatargate: Την Τρίτη καταθέτει ο Παντσέρι - Πώς θα επηρεάσει την Καϊλή

Qatargate: Την Τρίτη καταθέτει ο Παντσέρι - Πώς θα επηρεάσει την Καϊλή

Την Τρίτη θα καταθέσει για την υπόθεση του Qatar Gate ο φερόμενος εγκέφαλος του κυκλώματος και πρώην ευρωβουλευτής, Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος αναμένεται να τους «δώσει» όλους για να πέσει στα μαλακά.

Εδώ και μέρες, από τότε που ανακοινώθηκε ότι ο Παντσέρι έκανε συμφωνία με τις βελγικές διωκτικές Αρχές, στις Βρυξέλλες επικρατεί ιδιαίτερα τοξικό κλίμα. Όλοι είναι σε αναμμένα «κάρβουνα» διότι δεν γνωρίζουν τι θα πει ο Ιταλός και πόσο ψηλά στην ιεραρχία της ΕΕ θα φθάσει το σκάνδαλο του Κατάρ.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο ανακριτής, προκειμένου να κάνει τη συμφωνία με τον Παντσέρι, έχει από πριν μια ιδέα για το τι πρόκειται να πει ο κατηγορούμενος. Συνεπώς ο ανακριτής δεν βρίσκεται στο σκοτάδι σχετικά με το τι έρχεται.

«Έδωσε» την Καϊλή;

Αυτό που ακούγεται στα «πηγαδάκια» των Βρυξελλών είναι το γεγονός ότι ο Παντσέρι έχει κάνει αναφορά στην Εύα Καϊλή, όχι θετική για την ίδια, ενώ φέρεται να έχει πει ότι ελήφθησαν χρήματα για να δοθούν συγκεκριμένα σε ευρωβουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πατνσέρι βάσει της συμφωνίας με τις βελγικές Αρχές, πρέπει να πει αλήθειες και να μην αποκρύψει τίποτα, διαφορετικά «σπάει» η συμφωνία να πέσει στα μαλακά.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα