Ο ανταγωνισμός μεταξύ του Χάρι και του Γουίλιαμ ξεκίνησε από τα παιδικά τους χρόνια

Ο ανταγωνισμός μεταξύ του Χάρι και του Γουίλιαμ ξεκίνησε από τα παιδικά τους χρόνια

Ο ανταγωνισμός μεταξύ του Χάρι και του Γουίλιαμ ξεκίνησε από τα παιδικά τους χρόνια θυμάται ο τότε μπάτλερ της μητέρας τους Νταϊάνα, ο Πολ Μπάρελ, προσπαθώντας να εξηγήσει τις επιθέσεις του μικρού αδελφού στον μεγαλύτερο και διάδοχο του θρόνου.

«Μια φορά είδα τη νταντά να βάζει τρία λουκάνικα στο πρωϊνό του Γουίλιαμ και δυο για τον Χάρι. Ο Χάρι κοίταξε το πιάτο του και είπε “γιατί εκείνος παίρνει τρία και εγώ μόνο δύο;” Και η νταντά του είπε “ο Γουίλιαμ χρειάζεται περισσότερο φαγητό από εσένα. Εκείνος θα γίνει βασιλιάς”. Ο Χάρι σώπασε, το κατάπιε. Έπρεπε να το αποδεχτεί, ακόμα και μέσα στο σπίτι του» αναφέρει ο Πολ Μπάρελ, πρώην μπάτλερ της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρώην μπάτλερ δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι από μικροί οι πρίγκιπες είχαν διαφορετικούς χαρακτήρες.

«Ο Γουίλιαμ ήταν μετρημένος και στωϊκός. Όχι όμως ο Χάρι. Έπρεπε να κάνει ανοησίες για να τον προσέξουν. Κάποτε ο Γουίλιαμ νευρίασε με κάτι και σε ένα παιδικό ξέσπασμα είπε ότι δεν ήθελε να γίνει βασιλιάς. Ο Χάρι πετάχτηκε και είπε ότι θα γινόταν εκείνος. Η Νταϊάνα γέλασε και είπε “αυτό θα ήταν αστείο, θα γινόσουν ο Καλός Βασιλιάς Χάρι”», αποκαλύπτει ο πρώην μπάτλερ.

Στα μάτια της μητέρας τους ήταν ίσοι, όμως ήταν δύσκολο για τον Χάρι να ζει στη σκιά του μεγάλου αδελφού και διαδόχου.

«Η Νταϊάνα ικέτευσε τον Κάρολο να μην στείλει τον Χάρι στο Ίτον γιατί φοβόταν ότι ο γιος της θα περνούσε δύσκολα στη σκιά του Γουίλιαμ. Όμως η ικεσία της Νταϊάνα έπεσε στο κενό. Πήγε στο Ίτον και υπέφερε τις προσβολές καθώς τον συνέκριναν διαρκώς με τον Γουίλιαμ» σημείωσε ο ίδιος.

Ο Χάρι έχει ήδη κατηγορήσει τον μπάτλερ της μητέρας του ότι έχει βγάλει πάρα πολλά χρήματα μετά τον θάνατο της Νταϊάνα του με βιβλία και συνεντεύξεις χωρίς να δείχνει το απαιτούμενο σεβασμό.

mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα