Πούτιν μαινόμενος σε υπουργό του: Κάνεις τον χαζό; Έχεις έναν μήνα - Δείτε το βίντεο

Πούτιν μαινόμενος σε υπουργό του: Κάνεις τον χαζό; Έχεις έναν μήνα - Δείτε το βίντεο

Εμφανώς εκνευρισμένος εμφανίζεται ο Βλαντίμιρ Πούτιν με υπουργό του, σε βίντεο που κυκλοφόρησε από τη χθεσινή κυβερνητική σύσκεψη στη Μόσχα. Ο Ντένις Μαντούροφ, αναπληρωτής υπουργός Εμπορίου στη Ρωσία, είχε κάνει ταξίδι στην Τουρκία και σύμφωνα με τη Daily Mail δεν εξασφάλισε την προμήθεια στρατιωτικών και πολιτικών αεροπλάνων.

Όταν ο Ρώσος πρόεδρος τον άκουσε να τον διαβεβαιώνει ότι «έχουμε συμβόλαια», απασφάλισε και άρχισε να του μιλάει με έντονο ύφος:

«Δεν υπάρχουν συμβόλαια. Τι μου λες; Γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν συμβόλαια στις εταιρείες, μου το είπαν οι διευθυντές. Γιατί κάνεις τον χαζό;»
Λίγα δευτερόλεπτα, μάλιστα, ο Πούτιν τού απευθύνεται σε ειρωνικό τόνο και τον ρωτά θα έπρεπε να ολοκληρώσουν και τη συνάντηση.

Το ίδιο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει επίσης ότι έδωσε τελεσίγραφο ενός μήνα στον υπουργό του για να λύσει το θέμα. Και αυτό γιατί υπάρχει έλλειψη στρατιωτικών αεροπλάνων και δεν εξασφάλισε νέα αεροσκάφη στις αεροπορικές εταιρείες που πλήττονται από τις δυτικές κυρώσεις.

Ο Πούτιν τόνισε χαρακτηριστικά:

«Όλα αυτά πρέπει να γίνουν μέσα σε ένα μήνα, σας ρωτάω, μέσα σε ένα μήνα... Δεν καταλαβαίνουμε σε ποιες συνθήκες ζούμε;»

 
Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα