Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ-φωτιά για τη ζωή τους στο παλάτι

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ-φωτιά για τη ζωή τους στο παλάτι

Φωτιά ανάβει στο Μπάκιγχαμ το ντοκιμαντέρ της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι εξομολογούνται τα όσα βίωσαν στο παλάτι.

«Γιατί θέλατε να φτιάξετε αυτό το ντοκιμαντέρ;»

Με ένα ερώτημα από την αφηγήτρια ένα ασπρόμαυρο φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού και την αφοπλιστική απάντηση της Μέγκαν.

«Όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο δεν είναι αυτονόητο να ακούσετε την ιστορία από εμάς;» ακούγεται να λέει η Μέγκαν στο τρέιλερ.

Έτσι έσκασε η βόμβα Μέγκαν και Χάρι μέσω του πρώτου τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το Netflix και θα έχει θέμα τη ζωή του ζευγαριού και την καθημερινότητά του στο παλάτι.

Πολύ εμφανώς η Μέγκαν διακρίνεται σε πολλές φωτογραφίες να κλαίει και ο Πρίγκιπας Χάρι επιμένει να λέει ότι έπρεπε με κάθε τρόπο να προφυλάξει την οικογένειά του.

Επισκιάζουν Γουίλιαμ και Κέιτ

Χαρακτηρίζοντας τον Χάρι και τη Μέγκαν «απρόβλεπτους», ο βασιλικός συντάκτης κ. Fitzwilliams είπε ότι η κυκλοφορία του τρέιλερ ήταν «προφανώς προγραμματισμένη».

Η Μέγκαν πάντως δεν περίμενε μόνο το τρέιλερ για να πικάρει για άλλη μια φορά τη βασιλική οικογένεια καθώς στο τελευταίο της podcast επέλεξε έναν από τους πιο καυστικούς στίχους του Έλληνα ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου για να περιγράψει την οδυνηρή της σχέση με το παλάτι.

«Θα σας διαβάσω ένα απόσπασμα από το ποίημα του Έλληνα ποιητή Χριστιανόπουλου. Είπε ” Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε. Αλλά ξεχάσατε ότι ήμουν σπόρος”».

Το σίγουρο είναι πως το τρέιλερ έχει ανάψει φωτιά στο παλάτι και η προβολή θα ανάψει πολλές περισσότερες.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα