Βρετανία: Μυστήριο με τον θάνατο 18χρονου που φρουρούσε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Βρετανία: Μυστήριο με τον θάνατο 18χρονου που φρουρούσε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο ενός 18χρονου στρατιώτη στη Βρετανία, ο οποίος συμμετείχε στην πομπή που φρουρούσε το φέρετρο στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς μεταφερόταν σε άμαξα από το Αβαείο του Ουέστμινστερ.

Ο 18χρονος Τζακ Γουίλιαμς εντοπίστηκε νεκρός στους στρατώνες στο Knightsbridge, στο κέντρο του Λονδίνου, σύμφωνα με τη Daily Mail. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η μητέρα του η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της, και έγραψε στο Facebook: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά εμείς ως οικογένεια είμαστε όλοι συντετριμμένοι με τον ξαφνικό θάνατο του υπέροχου γιου μας Τζακ Γουίλιαμς».

Την ημέρα της κηδείας της Βασίλισσας, η οικογένεια του στρατιώτη, γεμάτη περηφάνια, δημοσίευσε βίντεο με στρατεύματα του ιππικού που συμμετείχαν στην τελετή, σημειώνοντας ότι ο γιος τους «έκανε το καθήκον του για την Βασίλισσα στο τελευταίο της ταξίδι».

Η αστυνομία που διερευνά την υπόθεση, υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κάτι ύποπτο όσον αφορά στον θάνατό του. «Με θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του στρατιώτη Τζακ Μπούρνελ – Γουίλιαμς στις 28 Σεπτεμβρίου στους στρατώνες Hyde Park. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του στρατιώτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους», ανέφερε εκπρόσωπος του Στρατού.

Ένας εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας είπε: «Διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός 18χρονου άνδρα. Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί.

«Ο θάνατος ήταν απροσδόκητος, έχει ερευνηθεί και δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Οι αξιωματικοί θα βοηθήσουν στην προετοιμασία μιας αναφοράς για τον ιατροδικαστή», σημείωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα