Λας Βέγκας: Σκηνές πανικού σε μουσικό φεστιβάλ - Τρεις τραυματίες

Ένα μουσικό φεστιβάλ στο Λας Βέγκας συνεχίστηκε μετά από ένα συμβάν ασφαλείας που διέκοψε προσωρινά τις παραστάσεις το Σάββατο, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι τρία άτομα μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία με ελαφρά τραύματα καθώς το πλήθος εγκατέλειψε το χώρο οπου διεξαγόταν το Lovers & Friends Festival στο χώρο Las Vegas Festival Grounds.

Η αστυνομία είπε ότι μια μεγάλη ομάδα παρευρισκομένων τράπηκε σε φυγή από το χώρο, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί περίπου στις 10 μ.μ (τοπική ώρα). «Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία για πυροβολισμό και η αρχική αναφορά κρίθηκε αβάσιμη», ανέφερε στη συνέχεια η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ εμφάνισαν ένα μήνυμα στις οθόνες του χώρου που έλεγε ότι υπήρξε ένα περιστατικό ασφαλείας, οτι οι αρχές το διερευνούν και κάλεσαν τους συμμετέχοντες να παραμείνουν στη θέση τους, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Το διήμερο φεστιβάλ, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο, περιλαμβάνει αρκετούς καλλιτέχνες R&B και ραπ, ανάμεσά τους οι Usher, Ludacris και Ne-Yo.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα