Φρικτή δολοφονία στις ΗΠΑ: Ανάγκασε την 4χρονη εγγονή της να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι για τιμωρία

Φρικτή δολοφονία στις ΗΠΑ: Ανάγκασε την 4χρονη εγγονή της να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι για τιμωρία

Ένα 4χρονο παιδάκι στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ πέθανε την Πέμπτη, αφού η γιαγιά του φέρεται να το ανάγκασε να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι, καθώς πίστευε ότι νωρίτερα είχε πιει από μόνο του μία γουλιά.

 Η αστυνομία του Baton Rouge δήλωσε ότι η μητέρα της 4χρονης China Record την παρακολουθούσε να πίνει το μπουκάλι με το ουίσκι, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Χαρακτηριστικό του αποτρόπαιου εγκλήματος είναι πως το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του 4χρονου κοριτσιού ήταν 0,680, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας το πρωί της Πέμπτης. Δηλαδή, το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα της ήταν πάνω από οκτώ φορές μεγαλύτερο από το νόμιμο όριο για άτομα άνω των 21 ετών, το οποίο είναι 0,08.

Η 53χρονη Roxanne Record, γιαγιά του παιδιού και η 28χρονη μητέρα του, Kadjah Record, κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μάλιστα, η Roxanne είπε ότι το μπουκάλι ήταν «πάνω από μισογεμάτο» όταν ανάγκασε την China να πιει το υπόλοιπο στα γόνατά της -ως «παραδειγματισμό» επειδή είχε πιει πριν μία γουλιά- ενώ η μητέρα της ήταν παρούσα, σύμφωνα με τα έγγραφα των Αρχών.

Η αστυνομία αναφέρει ότι η μητέρα «ήταν παρούσα και δεν σταμάτησε» τη Roxanne «από το να παρέχει το αλκοόλ (στο παιδί)», προσθέτοντας ότι έπειτα έβαλαν την 4χρονη σε μια μπανιέρα, αλλά δεν ανταποκρινόταν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα