Σοκαριστικό βίντεο: Βούτηξε σε παγωμένο ποτάμι και πνίγηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Σοκαριστικό βίντεο: Βούτηξε σε παγωμένο ποτάμι και πνίγηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Ζήτησε από τη γυναίκα του να καταγράψει σε βίντεο την παράτολμη βουτιά του στα παγωμένα νερά ενός ποταμού και βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά της. 
Ο λόγος για έναν 38χρονο Ουκρανό ο οποίος, σύμφωνα με την Daily Mail, βούτηξε μέσα στα νερά του παγωμένου ποταμού Τσορτόμλικ στις 5 Φεβρουαρίου, έχοντας προηγουμένως πει στη σύζυγό του να απαθανατίσει τη στιγμή.

Δυστυχώς, ο άνδρας παρασύρθηκε σχεδόν αμέσως από τα ρεύματα και παγιδεύτηκε κάτω από την παγωμένη επιφάνεια του ποταμού.

Οι μονάδες αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών της πόλης Ντνιπροπετρόφσκ αναζητούσαν για ώρες τα ίχνη του, ώστε δύτες εντόπισαν, τελικά, την επόμενη ημέρα το άψυχο σώμα του σε βάθος 4 μέτρων.

Το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail σοκάρει. Αρχικά, διακρίνουμε σε αυτό έναν φίλο του 38χρονου να ανοίγει με ηλεκτρικό πριόνι μια τρύπα στο πάγο. Στη συνέχεια άτυχος άνδρας καθαρίζει τον πάγο με ένα τσεκούρι.

Βγάζει την μπλούζα του, επιδεικνύει τους μύες τους και κάνει τον σταυρό του, καθώς η σύζυγός του εκφράζει τους φόβους της ότι θα αρρωστήσει.

Στον διάλογο που εκτυλίσσεται ανάμεσα στο ζευγάρι πριν την τραγωδία, η γυναίκα ακούγεται να ρωτά τον σύζυγό της εάν φοβάται και εάν κρυώνει, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά και στις δύο ερωτήσεις.

 
Ο άνδρας βουτά τελικά στο ποτάμι και αμέσως βουλιάζει κάτω από τα θολά νερά και εξαφανίζεται. Πανικόβλητη η γυναίκα του ρωτά τι πρέπει να κάνει, καθώς προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

 
Ο φίλος του άτυχου Αλεξάντερ επιχειρεί να ανοίξει μια ακόμη τρύπα στην επιφάνεια αλλά είναι πολύ αργά για τον 38χρονο, ο οποίος έχει παγιδευτεί κάτω από τον πάγο.

 Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγες εβδομάδες μετά από ένα αντίστοιχο θλιβερό περιστατικό όταν σε ένα χωριό νότια της Αγίας Πετρούπολης, την ημέρα των Θεοφανείων, μια Ρωσίδα δικηγόρος βούτηξε στα παγωμένα νερά ποταμού με αποτέλεσμα να πνιγεί μπροστά στον σύζυγο και τα δύο παιδιά της, παγιδευμένη και εκείνη κάτω από τον πάγο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα