Κανίβαλος δραπέτευσε από το ψυχιατρείο και επιτέθηκε σε γυναίκα

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό με διαβόητο κανίβαλο, έλαβε χώρα στη Γαλλία. Ο δράστης νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική, καθώς είχε δολοφονήσει έναν αγρότη και μάλιστα, μαγείρεψε την καρδιά και τη γλώσσα του!

Ο 34χρονος πρώην στρατιώτης στο Αφγανιστάν, λίγες ημέρες πριν βγει από την ψυχιατρική κλινική, δραπέτευσε, επιτέθηκε στο επόμενο θύμα του και ξαναμπήκε στη μονάδα.

Η κυρία βγήκε βόλτα με το σκύλο της κοντά στο κέντρο της πόλης όταν της επιτέθηκε. Τη γρονθοκόπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μετά με ένα ραβδί, προτού επέμβουν περαστικοί και τον διώξουν. Ήταν τρομοκρατημένη", αναφέρουν μάρτυρες στη DailyMail.

Η επίθεση έγινε γύρω στις 10 το βράδυ και ο 34χρονος κανίβαλος επέστρεψε στην ψυχιατρική μονάδα όπου κρατούνταν από το 2011.

Η εισαγωγή στο ψυχιατρείο
Ήταν τον Ιούνιο του ίδιου έτους που ο δεκανέας επέστρεψε από το Αφγανιστάν, όπου πολεμούσε τους Ταλιμπάν.

Στις 14 Νοεμβρίου, δολοφόνησε έναν 90χρονο αγρότη που ονομαζόταν Leopold Pedebidau στο Nouilhan, δυτικά της Τουλούζης, και στη συνέχεια τον διαμέλισε.

Τα έγγραφα της εισαγγελίας περιέγραψαν αργότερα πώς "έκοψε τη γλώσσα του θύματος και ένα κομμάτι από την καρδιά του, για να τα μαγειρέψει με λευκά φασόλια".

Είπε στους ντετέκτιβ ότι άκουσε "φωνές και μηνύματα" που του έλεγαν να σκοτώσει τον ηλικιωμένο.

Ο πρώην στρατιώτης είχε φύγει από το στρατό μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα, σύμφωνα με το The Local.

Ο δράστης συνελήφθη αργότερα καθώς προσπάθησε να σκοτώσει και δεύτερο αγρότη με μια σιδερένια ράβδο αφού τον έσπρωξε πάνω σε ένα τρακτέρ προτού συλληφθεί.

Αργότερα έγινε γνωστός ως "κανίβαλος των Πυρηναίων" αφού καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για φόνο.

Διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια και υπέφερε από μετατραυματικό σοκ που συνδέεται με τις μάχες του στο Αφγανιστάν. Ο δικηγόρος του τον αποκάλεσε θύμα του πολέμου στο Αφγανιστάν.

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα