Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Εκείνη απάτησε πρώτη τον Κάρολο - Τι αποκάλυψε ο πρώην σωματοφύλακάς της

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Εκείνη απάτησε πρώτη τον Κάρολο - Τι αποκάλυψε ο πρώην σωματοφύλακάς της

Το ενδιαφέρον για τον γάμο του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα παραμένει αμείωτο ακόμη και 30 χρόνια μετά.
Η συζήτηση επικεντρώνεται στις απιστίες των δύο συζύγων. Ως τώρα είναι γνωστή η εκδοχή της ιστορίας που παρουσιάζει ως άπιστο τον πρίγκιπα Κάρολο και την Νταϊάνα ως την πληγωμένη πριγκίπισσα. Ωστόσο νέες πληροφορίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν έναν παράνομο δεσμό της πριγκίπισσας.
 
Ποιος από τους δύο έσπασε τους γαμήλιους όρκους πρώτος; Ποιος απάτησε ποιον;

 Οι αιχμές της Νταϊάνα για τον άπιστο Κάρολο έιναι γνωστές. Χαρακτηριστική είναι η συνέντευξή της στο «Panorama» που είχε αναφερθεί στην ερωμένη του Καρόλου. «Ήμασταν τρεις σ’ αυτόν τον γάμο, οπότε είχε συνωστισμό», είχε πει η πριγκίπισσα.  

Ωστόσο μία νέα αποκάλυψη προσφέρει ένα διαφορετικό αφήγημα, που ρίχνει το φως στις απιστίες της Νταϊάνα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρώην σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Άλαν Πίτερς, έδωσε μια νέα συνέντευξη στην οποία υποστηρίζει ότι η  Νταϊάνα είχε σχέση με έναν αξιωματικό προστασίας, τον Μπάρι Μάνακι και ότι ο πρίγκιπας Κάρολος επέστρεψε στο κρεβάτι της ερωμένης του μόνο αφού το ανακάλυψε.

«Στην αρχή μού αρνήθηκε τα πάντα αλλά μετά μου είπε ακριβώς τι συνέβαινε. Είχε ένα είδος σχέσης με τον Μάνακι» είπε ο πρώην σωματοφύλακάς της.

Όταν ο Πίτερς χρειάστηκε να μετατεθεί, θα έπαιρνε μαζί του και τον συνάδελφό του - και όπως λέει κρυφό σύντροφο της Νταϊάνα, Μπάρι Μάνακι. Ο Κάρολος παρατήρησε αλλαγή στη συμπεριφορά της συζύγου μετά αυτή την είδηση και ρώτησε τον Πίτερς αν ξέρει τι έχει συμβεί. Εκείνος του αποκρίθηκε ότι πρέπει να της μιλήσει, με τον πρίγκιπα Κάρολο να του απαντά «τα προσπαθήσαμε όλα αυτά και το μόνο πράγμα που μοιάζει να την αναστατώνει είναι ότι ο Μπάρι Μάνακι θα πρέπει να ξαναγυρίσει στην αστυνομική υπηρεσία του. Αν αναστατώνεται τόσο, ο Μπάρι μπορεί να μείνει».

«Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του Μάνακι στο τροχαίο, το πριγκιπικό ζευγάρι ήταν καθ’ οδόν για το Φεστιβάλ Καννών του 1987. Εκείνη άρχισε να κλαίει ανεξέλεγκτα και να ξεσκίζει τα ρούχα της ενώ με τα νύχια της έξυνε τα μπράτσα και τα πόδια της τόσο πολύ, που μόλις έφθασαν μία μοδίστρα έπρεπε να της προσαρμόσει το ρούχο ώστε να καλύψει τις πληγές στο σώμα», συνέχισε ο σωματοφύλακας στην αποκαλυπτική συνέντευξή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα