Ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει στην Αγγλία χωρίς την Mέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει στην Αγγλία χωρίς την Mέγκαν Μαρκλ

Τα σχέδια της Mέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι για την επόμενη επίσκεψή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν μείνει σε εκκρεμότητα λόγω της πανδημίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν ετοιμασίες για το reunion με την οικογένεια.

Έχουν γίνει συζητήσεις για τα 95α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ και τα 100α γενέθλια του δούκα του Εδιμβούργου καθώς και για την συνάντηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον αδερφό του με αφορμή τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα τον ερχόμενο Ιούλιο. Ο δούκας του Σάσεξ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σχεδιάζει το ταξίδι της επιστροφής του στο Λονδίνο αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα συνοδεύεται από την σύζυγό του.

Η 39χρονη δούκισσα του Σάσεξ δεν σνομπάρει την βρετανική βασιλική οικογένεια απλά η επίσκεψή της στην Αγγλία θα φέρει κάποια προβλήματα και είναι καλύτερα να αναβληθεί. Οι μεγαλύτεροι ενδοιασμοί προκύπτουν από την φροντίδα του ενός έτους Archie ενώ αρκετοί είναι κι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θέλει να αποφύγει το δράμα των media.

Πηγή αναφέρει στη Daily Mail ότι η επόμενη επίσκεψη της Μέγκαν και του Χάρι, στη βρετανική πρωτεύουσα θα έχει και διπλωματικό χαρακτήρα αφού έρχεται μετά την μόνιμη εγκατάστασή τους στην Αμερική. Η τελευταία επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού στην γενέτειρα του 36χρονου πρίγκιπα ήταν τον Απρίλιο του 2020.

«Ο Χάρι θέλει να επιστρέψει για τα γενέθλια της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φίλιππου», αναφέρει η πηγή στην Daily Mail.

«Φαίνεται πιο πιθανό να το κάνει μόνος του. Αν η Μεγκαν επιστρέψει, η αίσθηση είναι ότι θα υπερνικήσει την περίσταση. Θα σταθούν όλοι μόνο στο ‘δράμα’. Φυσικά θα ήταν ευπρόσδεκτη αλλά η απόφαση να μην έρθει να τους γλιτώνει από έναν πονοκέφαλο τουλάχιστον».

 

Πηγή: Marie Claire

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα