Το παγορευμένο βίντεο της βασιλικής οικογένειας, ξανά στο Youtube

Το παγορευμένο βίντεο της βασιλικής οικογένειας, ξανά στο Youtube

Όποιος έχει παρακολουθήσει την δημοφιλή σειρά του Netflix "The Crown" αποκλείεται να μην θυμάται πως κατά την διάρκεια του τρίτου κύκλου η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την συγκατάθεσή της να μπουν στο παλάτι κάμερες και να δημιουργηθεί ένα ντοκιμαντέρ γύρω από την καθημερινότητα των royals. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ, το οποίο έγινε στην πραγματικότητα, είχε βγει στον αέρα το 1969 και στη συνέχεια.. εξαφανίστηκε.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που το εν λόγω βίντεο «χάθηκε» και ούτε μάθαμε το γιατί η βασίλισσα μετάνιωσε την δημιουργία του -αν και φήμες λένε πως το έκανε εξαιτίας του ότι στο βίντεο φαίνεται προσιτή και δεν θέλει να περάσει μια τέτοια εικόνα στον λαό της- εμφανίστηκε ξανά στο διαδίκτυο... και στη συνέχεια κατέβηκε.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του People, «οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν την βασίλισσα να ξυπνάει το πρωί με τον ήχο της γκάιντας –κάτι που συμβαίνει ακόμα μέχρι τις μέρες μας στο Windsor ή όπου αλλού μένει».

Να θυμίσουμε πως μεταξύ άλλων, στο βίντεο βλέπουμε τον πρίγκιπα Έντουαρντ να μαθαίνει να διαβάζει, ταξίδια της οικογένειας με το Βασιλικό τρένο, ένα μπάρμπεκιου στη Σκωτία και μια επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα «η Βασίλισσα που συχνά παρουσιάζεται απόμακρη ως μητέρα, φαίνεται να ασχολείται ιδιαίτερα με τα παιδιά της και να οδηγεί μέσα στο χιόνι για να πάει τους γιους της, πρίγκιπες Eντουαρντ, που ήταν 5 ετών, και Aντριου να δουν τους σκύλους τους κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών τους στο Sandringham".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα