ΗΠΑ: Το αντίο της Μελάνια Τραμπ στον αμερικανικό λαό

ΗΠΑ: Το αντίο της Μελάνια Τραμπ στον αμερικανικό λαό

Φρούριο θυμίζει η Ουάσιγκτον ενόψει της αυριανής ορκωμοσίας του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν. Εν τω μεταξύ η απερχόμενη πρώτη κυρία Μελάνια, που όπως και ο σύζυγός της Ντόναλντ δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία, απηύθυνε μήνυμα ενότητας στους Αμερικανούς.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter, η Μελάνια Τραμπ αποχαιρετάει τους Αμερικανούς.

Κάνει μόνο σύντομη αναφορά στο Ντόναλντ Τραμπ, ευχαριστεί τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής και καταδικάζει τη βία, λίγες ημέρες μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο.

H Mελάνια μιλάει για τέσσερα αξέχαστα χρόνια, ζητάει υπευθυνότητα εν μέσω πανδημίας και απευθύνει μήνυμα ενότητας στον αμερικανικό λαό, την ώρα που ο σύζυγός της και εκείνη δε θα παραστούν στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Κατά παράδοση η απερχόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ καλεί την επόμενη για ξενάγηση στο Λευκό Οίκο. Η Μελάνια ωστόσο δεν έχει επικοινωνήσει με τη Τζιλ Μπάιντεν.

Πολλές ήταν οι στιγμές και οι εμφανίσεις της Μελάνια Τραμπ που συζητήθηκαν. Όπως το δολοφονικό της βλέμμα στην Ιβάνκα στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών. Οι αρκετές φορές που απέφυγε το χέρι του συζύγου της δημόσια. Αλλά και η φωτογράφιση με ένα τζάκετ που έγραφε «Πραγματικά δεν με απασχολεί». Η επιλογή του ρούχου τον Ιούνιο του 2018, προκάλεσε σάλο καθώς ετοιμαζόταν να επισκεφθεί κέντρο κράτησης με παιδιά μεταναστών στο Τέξας.

Οι φήμες περί διαζυγίου μετά το Λευκό Οίκο οργιάζουν, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει όμως τι κρύβεται πίσω από το ανέκφραστο πρόσωπο της Μελάνια.

Και ενώ το ζεύγος Τραμπ ετοιμάζεται να αναχωρήσει οριστικά από το Λευκό Οίκο, η Ουάσιγκτον θυμίζει πλέον πόλη-φρούριο παραμονή της ορκωμοσίας. Μέλη της Εθνοφρουράς από κάθε πολιτεία εξακολουθούν να καταφθάνουν στην πρωτεύουσα για να διασφαλίσουν ότι η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις θα διεξαχθεί χωρίς απρόοπτα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα