33χρονη γυναίκα πέθανε 18 ημέρες αφότου έφερε στη ζωή τον γιο της. Δεν τον αγκάλιασε ποτέ

33χρονη γυναίκα πέθανε 18 ημέρες αφότου έφερε στη ζωή τον γιο της. Δεν τον αγκάλιασε ποτέ

Επί 18 ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της, η Έρικα Μπεσέρα έδινε μάχη για τη ζωή της, διασωληνωμένη σε νοσοκομείο του Ντιτρόιτ.

Η γυναίκα είχε μολυνθεί από κορονοϊό όταν ήταν 9 μηνών έγκυος και στα 33 της χρόνια δεν είχε κανένα άλλο πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με τους συγγενείς της. Η ίδια ήταν ενθουσιασμένη που θα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Τα συμπτώματα του κορονοϊού δεν ήταν σοβαρά αρχικά και έτσι η Έρικα παρέμεινε στο σπίτι. Στη συνέχεια όμως άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει και ο σύζυγός της τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της χειροτέρευε μέρα με τη μέρα και οι γιατροί αποφάσισαν αν ξεγεννήσουν το μωρό στις 15 Νοεμβρίου, δύο εβδομάδες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού.

Ο γιος της Νιτέγκο γεννήθηκε υγιής. Ακολούθησε όμως ένας εφιάλτης: τα επίπεδα οξυγόνου της έπεσαν. Αντί να πάρει αγκαλιά το αγοράκι της, διασωλήνώθηκε.

Η Έρικα δεν κατάφερε ποτέ να κρατήσει αγκαλιά τον γιο της, όπως αναφέρει η οικογένειά της. Κάποια στιγμή εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έφεραν το μωρό κοντά στο μάγουλό της για να αισθανθεί τη μητέρα του, αλλά η οικογένεια δεν γνωρίζει αν η μητέρα είχε τις αισθήσεις της εκείνη την ώρα και κατάλαβε ότι ο Ντιέγκο ήταν εκεί.

Λίγες ημέρες αφότου διασωληνώθηκε, η κατάσταση της υγείας της μητέρας χειροτέρεψε. Στις 3 Δεκεμβρίου έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα