Μαντλίν: Καταιγιστικές εξελίξεις. Έκτακτη σύσκεψη της αστυνομίας

Μαντλίν: Καταιγιστικές εξελίξεις. Έκτακτη σύσκεψη της αστυνομίας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η αστυνομία της Γερμανίας ετοιμάζεται να ρίξει την «τελευταία ζαριά» της.

Η υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν συνεχίζει να βρίσκεται στο «σκοτάδι» και η Γερμανική Αστυνομία μαζί με εκείνες της Βρετανίας και της Πορτογαλίας πραγματοποίησαν έκτακτη σύσκεψη στη Λισαβόνα!

Ο στόχος αυτής της τριμερούς σύσκεψης ήταν να ενωθούν τα κομμάτια του παζλ που έχει μαζέψει η κάθε υπηρεσία ώστε να βρεθεί η τύχη του παιδιού, το οποίο αγνοείται από το 2007.

Και οι τρεις Αρχές είναι βέβαιες πως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι εκείνος ο οποίος απήγαγε και δολοφόνησε το παιδί, σύμφωνα με την εφημερίδα Correio da Manha.

«Έχουμε εξετάσει τα πηγάδια και τα δίκτυα αποχετεύσεων. Δεν βρέθηκε όμως κανένα σημάδι για την τύχη του παιδιού», ανέφερε πηγή που πήρε μέρος στις έρευνες που έγιναν το καλοκαίρι στο Αλγκάρβε.

«Πορτογαλικές, Βρετανικές και Γερμανικές Αρχές δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειες και συνεχίζουν να μαζεύουν πληροφορίες σχετικά με την δράση του Μπρίκνερ», πρόσθεσε.

Μάλιστα, η Γερμανική Αστυνομία θα επιστρέψει μέσα στις επόμενες ώρες στο Αλγκάρβε ώστε να ξεκινήσει νέο κύκλο ερευνών.

Πάντως, τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν επικίνδυνα καθώς ο Μπρίκνερ πλησιάζει στην αποφυλάκισή του ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα