Τραγικό τέλος για παίκτρια του πόκερ. Φρικιαστικές περιγραφές του ιατροδικαστή

Τραγικό τέλος για παίκτρια του πόκερ. Φρικιαστικές περιγραφές του ιατροδικαστή

Η επαγγελματίας παίκτρια του πόκερ Susie Zhao, γνωστή στον κόσμο της τσόχας ως Susie Q, είχε τραγικό τέλος.

Και ο άντρας που ευθύνεται πιθανότατα για τον χαμό της θα περάσει από δίκη, καθώς οι περιγραφές του ιατροδικαστή και τα πειστήρια δεν άφησαν στον ανακριτή περιθώριο αμφιβολίας για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο 60χρονος Jeffrey Morris έχει σεξουαλικές επιθέσεις και καταδίκες για βιαιοπραγία στο ποινικό του μητρώο και κατηγορείται τώρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τη δολοφονία της Zhao στο Μίσιγκαν τον Ιούλιο.

Η σορός της έφερε σημάδια βαρύτατης σεξουαλικής επίθεσης, όσα τμήματά της τουλάχιστον δεν ήταν καμμένα. Και λίγα δεν ήταν καμμένα, καθώς εγκαύματα έφερε «τουλάχιστον στο 90% του σώματός της, ακόμα και στη γλώσσα της».

Το σώμα της 33χρονης βρέθηκε σε λίμνη του Μίσιγκαν και, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Dr. Andrew Hanosh που έκανε τη νεκροψία, η τραγική γυναίκα κάηκε ζωντανή.

Σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή, τα γεννητικά της όργανα έφεραν φριχτά τραύματα. Το σώμα της εντοπίστηκε από περαστικούς στις 13 Ιουλίου και στις αρχές του Αυγούστου η αστυνομία είχε τον ύποπτό της, τον σύντροφο της κοπέλας.

Σύμφωνα με το δίκτυο Fox 2 Detroit, ο ιατροδικαστής έδωσε κατάθεση μέσω τηλεδιάσκεψης και οι περιγραφές του σόκαραν το δικαστήριο. Η Zhao ακινητοποιήθηκε με δεματικά καλωδίων, κακοποιήθηκε σεξουαλικά με αδιανόητο τρόπο και κατόπιν κάηκε ζωντανή.

Το πτώμα της ήταν τόσο καμένο που οι δυο νεαροί που το εντόπισαν στη λίμνη δεν κατάλαβαν πως ήταν ανθρώπινο σώμα. Σύμφωνα με το CBS Detroit, η αστυνομία βρήκε 8 κλήσεις μεταξύ Morris και Zhao μόλις μερικές ώρες πριν τη μοιραία συνάντησή τους στις 12 Ιουλίου.

Η Susie Q εκτιμάται πως είχε βγάλει πάνω από 200.000 δολάρια στα επαγγελματικά τραπέζια του πόκερ...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα