Νέες αποκαλύψεις για τον Γερμανό παιδόφιλο στην εξαφάνιση της Μαντλίν

Νέες αποκαλύψεις για τον Γερμανό παιδόφιλο στην εξαφάνιση της Μαντλίν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το θέρετρο Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία.

Ο43χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο Γερμανός παιδόφιλος ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση και ενδεχομένως και τον θάνατο της Μαντλίν έκανε ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα μέσα από το οικοδομικό συγκρότημα στο οποίο διέμεναν το κοριτσάκι και οι γονείς της, μία ώρα πριν χαθούν τα ίχνη της.

Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα έγινε στην γερμανική εκπομπή Aktenzeichen XY… Ungelöst. Ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής μιλώντας στο Focus ανέφερε: “Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι πορτογαλικό κινητό τηλέφωνο δέχτηκε κλήση από το κινητό του Γερμανού υπόπτου. Λιγότερο από μία ώρα από την εξαφάνιση της Μαντλίν. Το τηλεφώνημα έγινε από ίδιο μέρος όπου εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή η Μαντλίν”.

“Έχω την αίσθηση ότι κάτι πολύ σημαντικό θα βγει από όλο αυτό. Το τηλεφώνημα αυτό ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στις έρευνες. Μπορώ να φανταστώ ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στις έρευνες θα θέλουν να μάθουν σε ποιον ανήκει το πορτογαλικό τηλέφωνο. Οποιοδήποτε στοιχείο είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη των ερευνών”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

 

 

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα