Έχασε το δαχτυλίδι της στο Λύκειο - Βρέθηκε 47 χρόνια μετά θαμμένο σε άλλη ήπειρο!

Έχασε το δαχτυλίδι της στο Λύκειο - Βρέθηκε 47 χρόνια μετά θαμμένο σε άλλη ήπειρο!

Όταν μια Αμερικανίδα έχανε το αγαπημένο της δαχτυλίδι στο λύκειο, σίγουρα δεν περίμενε ότι θα επέστρεφε στα χέρια της 47 χρόνια μετά και μάλιστα ότι θα διανύσει έναν ολόκληρο ωκεανό προκειμένου να το ανακτήσει. Κι όμως, η ιστορία αυτή είναι αληθινή και συνέβη στην Debra McKenna.

Η 63χρονη, σήμερα, γυναίκα έχασε το δαχτυλίδι που της είχε δώσει το αγόρι της Shawn, με τον οποίο ήταν ζευγάρι σε όλο το λύκειο στο πανεπιστήμιο και τελικά παντρεύτηκαν, πριν από τη δική του αποφοίτηση από το κολέγιο. Ωστόσο, η Debra έχασε το δαχτυλίδι το 1973 στη Μέιν του Πόρτλαντ και το είχε για χρόνια ξεχασμένο.

Ωστόσο, το εφηβικό της ενθύμιο βρέθηκε θαμμένο 47 χρόνια μετά σε ένα δάσος στη Φινλανδία από έναν ανιχνευτή μετάλλων, τον Marko Saarinen. Ο Marko έψαχνε για μέταλλα σε ένα πάρκο στην Kaarina. Για καλή τύχη της Debra, το δαχτυλίδι έφερε την επιγραφή «Morse high school», δηλαδή την ονομασία του λυκείου στο οποίο φοίτησε η ίδια και ο Shawn. Έτσι, ο Marko επικοινώνησε με την ένωση αποφοίτων του λυκείου, οι οποίοι και κατέληξαν στον Shawn ως ιδιοκτήτη του δαχτυλιδιού αφού ήταν επίσης γραμμένη η χρονολογία 1973 και τα αρχικά «S M», δηλαδή «Shawn McKenna».

«Είναι πολύ συγκινητικό σε αυτό τον κόσμο της αρνητικότητας να υπάρχουν τίμιοι άνθρωποι που κάνουν ένα βήμα μπροστά. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι στον κόσμο και χρειαζόμαστε περισσότερους τέτοιους», δήλωσε η Debra όταν βρήκε το δαχτυλίδι στο γραμματοκιβώτιό της την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο σύζυγός της πέθανε το 2017.

Πηγή: ethnos.gr, με πληροφορίες από Guardian

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα