Η χώρα με τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως

 Αντικειμενικά μιλώντας, η ομορφιά είναι κάτι το εντελώς υποκειμενικό. Ωστόσο, κατά κοινή ομολογία, και όπως αποδεικνύεται μέσα από την προσπάθεια της UCityGuides.com να συγκεντρώσει τις χώρες με τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως, υπάρχουν χώρες που συγκεντρώνουν ποσοτικά περισσότερες όμορφες γυναίκες από κάποιες άλλες.

Στην κορυφή, λοιπόν, της λίστας του ταξιδιωτικού site βρέθηκε η Βραζιλία, η οποία, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα αποτελείται ίσως από τον πιο mix λαό, απ’ όσο οποιαδήποτε άλλη χώρα. Συνδυάζοντας, λοιπόν, διαφορετικά γονίδια δημιουργείται το τέλειο αποτέλεσμα, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα των γυναικών της.

Η Ρωσία, ακολουθεί στη δεύτερη θέση, μια χώρα, που όπως χαρακτηρίζεται από το δημοσίευμα, η γυναικεία ομορφιά είναι εξαπλωμένη στα πέρατα της αχανούς έκτασής της.

Η τριάδα συμπληρώνεται από τη Σλοβακία, όπου κυριαρχούν οι ψηλές, ξανθές γυναίκες, χαρακτηριστικά που έχουν αποκτήσει φυσικά, χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια. Στην τέταρτη θέση συναντάται η Σουηδία με τις γυναίκες της χώρας να διαθέτουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με τις Σλοβάκες. Μοναδική διαφορά, όπως τονίζεται στην δημοσίευση, το γεγονός ότι οι Σουηδέζες είναι πολύ καλά μορφωμένες.

Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται από την Βενεζουέλα, μια χώρα που έχει κατακτήσει τις περισσότερες πρωτιές στους διαγωνισμούς ομορφιάς Miss World και Miss Universe, παγκοσμίως. Κάτι που αποδίδεται, όπως αποκαλύπτει το άρθρο, στην εμμονή που έχουν οι γυναίκες της χώρας με την ομορφιά. Οι συγκεκριμένες, μάλιστα, όταν δεν ευλογούνται από την φύση με ανόθευτη ομορφιά, δεν διστάζουν να αφεθούν στα χέρια των ειδικών για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δείτε ολοκληρωμένη τη λίστα με τις χώρες με τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως παρακάτω:

    Βραζιλία
    Ρωσία
    Σλοβακία
    Σουηδία
    Βενεζουέλα
    Κολομβία
    Ουκρανία
    Λίβανος
    Ανγκόλα
    ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα