Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκενώθηκε η Disneyland

Συναγερμός στο Παρίσι: Εκκενώθηκε η Disneyland

Πανικός επικράτησε  στο κέντρο του Παρισίου, με την αστυνομία να διατάσσει την εκκένωση της Disneyland το βράδυ του Σαββάτου.

Δόθηκε η εντολή στους τουρίστες να μείνουν στα ξενοδοχεία τους και να αποφύγουν για τις επόμενες ώρες τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πάνοπλοι άνδρες της γαλλικής αστυνομίας, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για έναν αριθμό ατόμων που έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε εστιατόριο, δίχως να έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν θύματα, ή αν κινδυνεύουν άνθρωποι εντός των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις οποίες μετέδωσε τα γαλλικό Actu17, ο πανικός προκλήθηκε εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος σε κυλιόμενη σκάλα εντός των εγκαταστάσεων της Disneyland, συνέπεια του οποίου ήταν να δημιουργηθεί συνωστισμός και να τραυματιστούν ορισμένα άτομα.

Όπως μεταδίδει το γαλλικό Μέσο, πολλοί επισκέπτες πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα ο πανικός να διαδωθεί και καθώς κανείς δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται, να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι πρόκειται για πιθανό τρομοκρατικό κτύπημα.

 

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα