Επεσε και σκοτώθηκε στις ράγες του μετρό και την έβρισαν για την καθυστέρηση

Επεσε και σκοτώθηκε στις ράγες του μετρό και την έβρισαν για την καθυστέρηση

Υπάρχουν φορές που το ίντερνετ είναι το χειρότερο μέρος του κόσμου και αυτή η φορά είναι μία από αυτές.

Καυγάς μεγάλος ξέσπασε λοιπόν στο αγγλικό Twitter από ένα τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο μετρό του ανατολικού Λονδίνου.

Και η συζήτηση περιστράφηκε δυστυχώς στο αν έπρεπε να κλείσει η γραμμή για να απομακρυνθεί η σορός της γυναίκας ή αν αντιθέτως έπρεπε να αφήσουν το άψυχο σώμα της εκεί για να μην παρακωλυθεί η συγκοινωνία.

Αρκετοί μάλιστα εξύβρισαν την αυτόχειρα ως «εγωίστρια», καθώς ο θάνατος στις γραμμές ήξερε πως θα σημάνει τρελές καθυστερήσεις για όλους!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 3:30 το μεσημέρι και η γραμμή του ανατολικού Λονδίνου έμεινε κλειστή ως τις 5:00 το απόγευμα, κάνοντας πολλούς να εκραγούν για την καθυστέρηση. Ακόμα και όταν πληροφορήθηκαν την αιτία.

«Σχόλασα μόλις τη δουλειά και ένα εγωιστικό [βρίζει] πήδηξε μπροστά από το τρένο στο Chadwell Heath, κι έτσι τώρα όλοι πρέπει να περιμένουμε ώρες για να βρούμε ένα τρένο», έγραψε άλλος.

Όταν μάλιστα ένας πιο ψύχραιμος χρήστης τούς ζήτησε να δείξουν λίγο σεβασμό, μιας και «τίποτα στην αυτοκτονία δεν είναι για γέλια», βρήκε τον μπελά του, με σειρά υβριστικών σχολίων κάτω από το post του.

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας ασθενοφόρων του Λονδίνου επιβεβαίωσε πως κλήθηκαν στις 3:43 μ.μ. για μια γυναίκα που είχε πηδήξει στις γραμμές…

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα