Χαλκίδα: Το εργασιακό προφίλ της Προϊσταμένης της εφορίας

Χαλκίδα: Το εργασιακό προφίλ της Προϊσταμένης της εφορίας

Το MEGA παρουσιάζει το εργασιακό προφίλ της προϊσταμένης της εφορίας που εμπλέκεται στο κύκλωμα εκβιασμού.

Με καλυμμένα τα κεφάλια και χειροπέδες, αμίλητες, η προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας και μία υπάλληλος, στενή συνεργάτιδά της, παίρνουν το δρόμο για τις φυλακές.

Και οι δύο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενες ύστερα από τις πολύωρες απολογίες τους για την υπόθεση του κυκλώματος των επίορκων εφοριακών που αποκόμιζε χιλιάδες ευρώ από ιδιώτες- θύματα.

Η προφυλακισμένη προϊσταμένη δούλευε στη ΔΟΥ Χαλκίδας από το 2014 ως ελεγκτής. Τον Ιανουάριο του 2019 έγινε υποδιευθύντρια και τέσσερα χρόνια μετά, το 2023, αναβαθμίστηκε σε Προϊστάμενη της εφορίας.

Η ίδια αρνείται όλες τις κατηγορίες και μέσω του δικηγόρους της αναφέρει πως οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί αφορούν αποκλειστικά ποσά της εφορίας και όχι δωροδοκίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συγγενικό πρόσωπο της προϊσταμένης εργαζόταν ως ελεγκτής τουλάχιστον από το 2012. Το 2016 έγινε ελεγκτής βεβαίωσης και είσπραξης δημοσίων εσόδων, ενώ το 2022 αναβαθμίστηκε σε Προϊστάμενος του τμήματος ελέγχου της Υποδιεύθυνσης Ελέγχων ΚΕΦΟΜΕΠ στην Αθήνα.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα