Συγκλονίζει ο αδελφός του Αντώνη Καργιώτη: Δεν μου έχουν ζητήσει ούτε συγγνώμη

Συγκλονίζει ο αδελφός του Αντώνη Καργιώτη: Δεν μου έχουν ζητήσει ούτε συγγνώμη

Για την δικαστική υπόθεση για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη, που πέθανε όταν τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, μίλησε ο αδελφός του.

Σχεδόν 8 μήνες μετά ο αδελφός του Αντώνη Καργιώτη αναφέρεται στην κατάσταση της οικογένειας και αποκαλύπτει ότι οι κατηγορούμενοι δεν του έχουν ζητήσει ούτε συγγνώμη.

«Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και πιστεύω ότι όσοι εμπλέκονται θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Θέλω να δικαιωθεί ο αδελφός μου και οι κατηγορούμενοι να δικαστούν γι’ αυτό το έγκλημα. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και εκτιμώ ότι τα τέσσερα μέλη τoυ πληρώματος του ”Blue Horizon” που έριξαν τον Αντώνη από το πλοίο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα δικαιωθεί η μνήμη του αδελφού μου», αναφέρει στο Mega ο αδελφός του Αντώνη Καργιώτη.

Και συνεχίζει: «Μας λείπει πολύ ο Αντώνης κι όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε όλη την περιοχή γιατί ήταν τόσο καλό παιδί και τον αγαπούσαν όλοι».

«Όλο αυτό τον καιρό ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους ή τις οικογένειές τους δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου ζητήσουν ούτε μια συγγνώμη. Οκτώ μήνες μετά βλέπω στην τηλεόραση να παίζει ξανά και ξανά το βίντεο που σπρώχνουν τον αδελφό μου στο θάνατο και σοκάρομαι, ανατριχιάζω», κατέληξε ο αδελφός του 36χρονου.

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας Πειραιά εισηγήθηκε στο αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την παραπομπή και των τεσσάρων κατηγορούμενων του πληρώματος του «Blue Horizon» ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να δικαστούν για τον θάνατο του 36χρονου.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα