Μαρούσι: Στο μικροσκόπιο των Αρχών πέντε άτομα για τη συμπλοκή με τον έναν νεκρό και τους δύο τραυματίες

Μαρούσι: Στο μικροσκόπιο των Αρχών πέντε άτομα για τη συμπλοκή με τον έναν νεκρό και τους δύο τραυματίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από κέντρο διασκέδασης επί της οδού Κηφισίας στο Μαρούσι, με απολογισμό τον θάνατο ενός 23χρονου και τον τραυματισμό ενός ακόμα 23χρονου και ενός 26χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση επικεντρώνονται σε έναν στενό κύκλο πέντε ατόμων για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 23χρονου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν καταλήξει ότι στην συμπλοκή τουλάχιστον 2 άτομα είχαν μαχαίρι και τα χρησιμοποίησαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι από τους εμπλεκόμενους είχαν διαπληκτιστεί και στο παρελθόν. Αφορμή για την σημερινή αιματηρή συμπλοκή φαίνεται πως ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσω βιντεοσκοπικού υλικού, από κάμερες ασφαλείας, αλλά και από καταθέσεις από το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου, που βρισκόταν έξω από το μαγαζί και είδαν να ξετυλίγεται μπροστά τους όλο το περιστατικό, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη που μαχαίρωσε τον 23χρονο.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν πάρει ακόμη επίσημη κατάθεση από τους δύο τραυματίες. Αυτό αναμένεται να γίνει όταν το επιτρέψουν οι γιατροί.

Η φονική συμπλοκή

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα η μία παρέα βρισκόταν μέσα στο μπαρ και η δεύτερη έξω. Όταν βγήκαν τα πέντε άτομα από το κλαμπ άρχισε, ο καβγάς με την παρέα των τεσσάρων ατόμων. Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε όπλο, το οποίο πιθανότατα έπαθε εμπλοκή και γι’ αυτό δεν κατάφερε να πυροβολήσει. Ένας άνδρας από την άλλη παρέα τον τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν περισυλλέξει από το σημείο μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν σταλεί για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ δεν βρέθηκαν μαχαίρια.

«Προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο»

«Προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο, όπως λέμε καβγάς, μεταξύ δύο πλευρών, διότι το θύμα συνοδευόταν από ακόμα έναν νεαρό άνδρα. Δεν γνωρίζω ποιος προκάλεσε το συμβάν. Οπότε κάποια στιγμή ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι ευμεγέθες, μεγάλο, αρκετών εκατοστών και έπληξε στον λαιμό θανάσιμα το θύμα, το οποίο καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, έχασε τη ζωή του, εξέπνευσε» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Βασίλης Νουζέλας.

Μαρούσι: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο της φονικής συμπλοκής έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο του ΑΝΤ1 φαίνεται η ένταση που επικράτησε έξω από το μαγαζί επί της Λεωφόρου Κηφισίας και καταγράφηκε το αιματηρό περιστατικό με πρωταγωνιστές τον 23χρονο που τελικά υπέκυψε στα τραύματα που έφερε στον λαιμό του, τους δύο τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στον «Ερυθρό Σταυρό» και άλλα μέλη μιας παρέας.

Πηγή: enikos.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα