Τέμπη: Θα πετούσαν τα υπολείμματα οστών στη θάλασσα, λέει πατέρας θύματος

Τέμπη: Θα πετούσαν τα υπολείμματα οστών στη θάλασσα, λέει πατέρας θύματος

Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον κύριο Παύλο Ασλανίδη, συγγενή θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, όσο αφορά τις αποκαλύψεις για τα οστά στο μπαζωμένο μέρος μετά το δυστύχημα.

 «Πρέπει να παραιτηθεί ο Φλωρίδης, γιατί είπε ότι ‘είμαστε για τα μπάζα’ εμείς οι γονείς που μιλήσαμε για ξεμπάζωμα και μπάζωμα. Μας είπε προχθές “τι να κάνουμε, να τα πετάξουμε στη θάλασσα;”. Αν μπορούσαν, θα τα πετούσαν και στη θάλασσα. Να παραιτηθεί ο αρμόδιος υπουργός», υποστήριξε ο Παύλος Ασλανίδης.

«Σε περίπτωση που ταυτοποιηθούν με DNA από ανθρώπους που χάθηκαν αλλάζουν πολλά πράγματα και με τις κατηγορίες»
Από την πλευρά της, η δικηγόρος Μαρία Χατζηκωνσταντίνου υπογράμμισε πως «στην προηγούμενη δειγματοληπτική έρευνα που είχε γίνει βρέθηκαν υπολείμματα της αμαξοστοιχίας, των συρμών, αλλά και οστά. Αυτά που βρέθηκαν στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει ταυτοποίηση του DNA».

Η Μαρία Χατζηκωνσταντίνου τόνισε επίσης πως από τις πρώτες δέκα μέρες είχε καταγγελθεί η εγκληματική αμέλεια από όλους τους φορείς, τις δικαστικές και τις εισαγγελικές αρχές.

«Επικρατούσε ένα μπάχαλο. Δεν υπήρχε καμία περιφρούρηση του χώρου. Σε περίπτωση που βρεθεί ότι είναι υπολείμματα και ταυτοποιηθούν με DNA και συσχετιστούν με ανθρώπους που χάθηκαν αλλάζουν πολλά πράγματα και αναφορικά με τις κατηγορίες», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα