Χανιά: Νέα διάσταση στο θρίλερ της πολύτεκνης μητέρας - Την είδα μέσα στο νεκροταφείο, λέει μάρτυρας

Χανιά: Νέα διάσταση στο θρίλερ της πολύτεκνης μητέρας - Την είδα μέσα στο νεκροταφείο, λέει μάρτυρας

Κοντά δεκαεννιά μήνες από τη ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της  η εκπομπή επικοινώνησε με τον Τσέχο εργάτη στη χώρα του για εκείνο το πρωινό της εξαφάνισης το Σεπτέμβριο του 2022.

Όπως είπε στην εκπομπή τη Σανίκο Τσαούση την είδαν μαζί την ομοεθνή φίλη του για τελευταία φορά στο νεκροταφείο του χωριού και όχι στο στενό δρόμο που βρέθηκαν οι κηλίδες αίματος εκείνο το πρωί.

“Την είδα μέσα στο νεκροταφείο”

«Πήγε λίγο πάνω και μετά γύρισε πίσω. Ήταν εκεί πριν έρθει ο παπάς. Κάποια στιγμή ήρθε, αλλά δεν θυμάμαι τι ώρα ακριβώς. Είπε τι θέλει να κάνουμε και έφυγε. Μετά εγώ τον πήρα τηλέφωνο, να του πω ότι τελειώσαμε. Ήρθε, είπε «εντάξει έτσι, φτάνει». Ήταν γύρω στις 10 με 10 και τέταρτο».

Όταν η δημοσιογράφος  του είπε ότι ο ιερέας δεν τους βρήκε όταν επέστρεψε στο νεκροταφείο όπως ανέφερε στο «Τούνελ», ο εργάτης απάντησε ότι «ο παππάς κάνει λάθος».

Ο εργάτης επικοινώνησε και πάλι με την εκπομπή, πρόθυμος να βοηθήσει καθώς θυμήθηκε ,όπως είπε, πράγματα που δεν είχε πει την πρώτη φορά ή τα είχε μεταφέρει διαφορετικά. Τα όσα είπε δεν έδεσαν με τη μαρτυρία του ιερέα.

O εργάτης το νεκροταφείου επανέρχεται και διευκρινίζει…

«Φτάσαμε με τον παπά στο νεκροταφείο την ίδια ώρα. Πριν τις 8 το πρωί. Πάρκαρε δίπλα μας μέσα στο νεκροταφείο, στην πάνω πλευρά. Η γιαγιά ήρθε στο νεκροταφείο ενώ είμασταν εκεί εγώ η φίλη μου και ο παπάς. Αυτός δεν την είδε, εγώ πήγα στο αυτοκίνητο να βγάλω το χλοοκοπτικό μηχάνημα. Γύρω στις 10 το πρωί , πήρα τηλέφωνο τον παπά και του είπα ότι ολοκληρώσαμε τις εργασίες και να έρθει να δει αν χρειάζεται κάτι άλλο. Ήρθε λίγο μετά τις 10,έλεγξε τις εργασίες , και έφυγε αμέσως. Μετά φύγαμε και εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε το «Τούνελ» επικοινώνησε εκ νέου με τον ιερέα του χωριού ο οποίος διέψευσε τα λόγια του Τσέχου εργάτη.

Περιπλέκεται το μυστήριο με την πολύτεκνη μητέρα

Ο πατέρας Εμμανουήλ ανέφερε ότι την ώρα που η αγνοούμενη βρισκόταν στο νεκροταφείο, εκείνος ήταν στην αποθήκη και δεν την είδε.

«Οι κάμερες δείχνουν ότι πήγα εκεί γύρω στις οχτώ, τώρα ακριβώς την ώρα δεν μπορώ εγώ να τη θυμάμαι. Ξαναπήγα για να δω αν έχουν τελειώσει τις εργασίες τους, ο Τσέχος εργάτης και η φίλη του, αλλά δεν τους βρήκα. Είναι ψέματα αυτά που σας λέει ο Τσέχος ότι με περίμεναν στο νεκροταφείο. Όταν πήγα εγώ πάνω εκεί, αυτοί είχαν φύγει. Το θυμάμαι πολύ καλά. Στο νεκροταφείο δεν είδα κάτι περίεργο. Αν έβλεπα κάτι, θα το έλεγα από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα μυστήριο αυτό που συμβαίνει και μας έχει συγκλονίσει όλους. Δεν ξέρω κάτι, δεν είδα κάτι».

Στην προσπάθεια του το «Τούνελ» να φωτίσει την μυστηριώδης αυτή υπόθεση αποπειράθηκε με επιμονή να επικοινωνήσει με την φίλη του Τσέχου εργάτη που ζει στα Χανιά και κατάφερε να λάβει ως απάντηση δυο λιτά μηνύματα.

πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα