Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων με μαχαίρι στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρα

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων με μαχαίρι στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρα

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη συμπλοκή ανηλίκων που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Απριλίου στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας βλέπει το φως. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό από μαχαίρι τριών ατόμων.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ διακρίνεται η εξέλιξη του περιστατικού, καθώς ο 17χρονος δράστης, διαπληκτίζεται αρχικά με συγκεκριμένο ανήλικο άτομο, στη συνέχεια εισέρχονται στον καβγά και άλλοι, με αποτέλεσμα να δέχεται πολλαπλά κτυπήματα και το συμβάν να μετατρέπεται σε συμπλοκή.


Σε εκείνο το σημείο, ο ίδιος βγάζει από την τσέπη του μαχαίρι και αρχίζει να κτυπά με αυτό. Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός ενός 14χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και ενός 17χρονου που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων προκειμένου να υποβληθεί σε αγγειοχειρουργική επέμβαση.

Ένας ακόμη 49χρονος ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα από το μαχαίρι την ώρα που πήγε να χωρίσει τους ανήλικους, έλαβε τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο καθώς τα τραύματά του ήταν επιπόλαια.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε και αυτός στο νοσοκομείο, καθώς δήλωσε τραυματίας από τη συμπλοκή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα