Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης στον Πύργο: «Μαμά θα με είχαν σκοτώσει» - Τι λέει ο πατέρας της 14χρονη που την χτύπησε

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης στον Πύργο: «Μαμά θα με είχαν σκοτώσει» - Τι λέει ο πατέρας της 14χρονη που την χτύπησε

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, αυτή τη φορά μια 14χρονη χτυπάει άγρια μια 13χρονη μέσα στη μέση του δρόμου μετά το σχόλασμα του σχολείου στον Πύργο.

Η μητέρα του κοριτσιού που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μίλησε στην εκπομπή του mega, για τα όσα της μετέφερε η κόρη της μετά από επίθεση.

«Αν δεν το είχανε τραβήξει το παιδί μου λέει μαμά θα με είχε σκοτώσει. Δηλαδή το βάραγε με μένος»
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το κορίτσι με τη λευκή μπλούζα έχει πιάσει από τα μαλλιά την 13χρονη και την ρίχνει κάτω στο πεζοδρόμιο, η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να αμυνθεί, όσο γύρω της την έχουν περικυκλώσει συμμαθητές που μένουν άπραγοι.

«Φανταστείτε μία μάνα να βλέπει αυτό το βίντεο το παιδί της να το κοπανάνε, να το βαράνε και να είναι 200 παιδιά και να τραβάνε απλά ένα βίντεο».

Όπως ισχυρίζεται το 13χρονο κορίτσι, θύμα της επίθεσης, η παρεξήγηση είχε αρχίσει ένα 24ωρο νωρίτερα.

«Το προηγούμενο βράδυ της φασαρίας είχε δεχθεί κάποια μηνύματα στο κινητό της από την συγκεκριμένη κοπέλα. Της έλεγε ότι είχε πει σε κάποια άτομα η κόρη μου ότι θα την πλακώσει στο ξύλο. Το παιδί βέβαια της απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Πλησιάζει τη δική μου την κόρη η άλλη μαθήτρια και της λέει: ”εσύ είσαι που είπες θα με πλάκωνες στο ξύλο;” Λέει το παιδί: ”εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο”. Άρχισε το παιδί να το κλωτσάει και να το χτυπάει».

Στο βίντεο - ντοκουμέντο φαίνεται ότι χτυπάει χωρίς έλεος το 13χρονο κορίτσι, μάλιστα δύο ανήλικες μπαίνουν στη μέση να τις χωρίσουν και ούτε τότε φαίνεται να υποχωρεί η 14χρονη.

«Πήγαμε νοσοκομείο, ευτυχώς το παιδί δεν έχει χτυπήσει, γιατί το χτύπαγε άτσαλα. Το έσπρωξε κάτω, το τράβηξε από τα μαλλιά, το έσπρωξε στο πεζοδρόμιο, η πρώτη κλωτσιά ήταν στο στέρνο που του έκοψε την ανάσα του παιδιού».

Στη συνέχεια η μητέρα του θύματος αναφέρει: «Ήταν προμελετημένο, γιατί δεν μπορεί ξαφνικά μέσα σε έναν καυγά να τραβάνε βίντεο από την αρχή. Το είχε πει και η ίδια η κοπέλα στο μήνυμα ότι ”αύριο θα γίνει χαμός”».

Η 13χρονη παραμένει τρομοκρατημένη και παρ’ όλο που δεν τραυματίστηκε σοβαρά, φοβάται να βγει από το σπίτι της και περιμένει την παραδειγματική τιμωρία της 14χρονης.

«Πήγα το παιδί στο σχολείο σήμερα για να μην μείνει και άλλο στο σπίτι. Πήγα και σε ειδικούς. Το πράγμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Την αιτία δεν την έχουμε καταλάβει ακόμα. Εμπλέκονται και τρίτα άτομα που έχουν συκοφαντήσει το παιδί. Είπαν στην άλλη μαθήτρια πως η κόρη μου ήθελε να την πλακώσει και το παιδί προσπαθούσε να εξηγήσει πως δεν είχε πει κάτι τέτοιο ποτέ.

Η κοπέλα δεν την πίστεψε και το ξύλο ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη αλλά επειδή είχαν 7ωρο το μετέφεραν για την Πέμπτη. Μία φίλη της κόρης μου πήγε να βοηθήσει και την κρατούσανε για να μην τους σταματήσει ώστε να τραβήξουν το βίντεο. Εμένα μου το έστειλαν στο κινητό, όπου περιλάμβανε και το τραγούδι.

Το ’Κελί 33’. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό και να δούμε πώς θα σώσουμε τα παιδιά μας. Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά με τη βία για να μπορέσουν να προστατευτούν. Δεν είναι λύση αυτό. Εγώ δεν θέλω να το μεγαλώσω έτσι το παιδί μου».

«Είμαστε κατά της βίας» λέει ο πατέρας της 14χρονης

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της 14χρονης κοπέλας που επιτέθηκε στην 13χρονη: «Είμαστε κατά της βίας. Η φασαρία που ισχυρίζεται η κυρία δεν είχε κανονιστεί. Η φασαρία ξεκίνησε από μηνύματα που έστελνε η κόρη της στην κόρη μου. Ζητάω συγγνώμη, το λάθος είναι της κόρης μου. Την κόρη μου την έχω μεγαλώσει με παιδεία και δεν της έχουμε μάθει να χτυπάει. Η κόρη μου πήρε την τιμωρία από τους γονείς της και από το σχολείο».

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα