Πατήσια: Στη φυλακή ο 19χρονος που επιτέθηκε σε μαθητή και διευθυντή σχολείου

Πατήσια: Στη φυλακή ο 19χρονος που επιτέθηκε σε μαθητή και διευθυντή σχολείου

Προφυλακίστηκε ο 19χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία, ο οποίος επιτέθηκε με σφυρί και μαχαίρι σε Γυμνάσιο στα Πατήσια και τραυμάτισε έναν μαθητή και τον διευθυντή.

Ο δράστης θέλησε να τιμωρήσει τον μαθητή, επειδή είχε διαπληκτιστεί πριν από μερικές ημέρες, με τον μικρότερο αδελφό του, ηλικίας 14 ετών, που φοιτά στο ίδιο σχολείο, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο 17χρονος μαθητής που δέχτηκε την επίθεση μίλησε στο Mega για την επίθεση: «Με χτύπησε στο κεφάλι. Πονάει το κεφάλι μου. Μέσα στην τάξη και έξω στις σκάλες με χτύπησε. Μαχαίρωσε και τον διευθυντή. Δεν τον ξέρω αυτόν που με χτύπησε. Δεν είχε αδελφό στην τάξη μου αλλά σε άλλη. Ο διευθυντής είναι καλά».

Η Γιουλίντα Ρεντζεπάι, δικηγόρος του 19χρονου Γεωργιανού τόνισε ότι «προφυλακίστηκε ο εντολέας μου. Είναι μία δύσκολη υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί γιατί οδηγήθηκε εκεί για χάρη του αδελφού του. Ο αδελφός του πηγαίνει στο Γυμνάσιο και παρακολουθεί επιπλέον μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας. Εκεί γνώρισε και τον 17χρονο μαθητή. Κατά τα λεγόμενα του 14χρονου, δεχόταν έντονο bullying από τον 17χρονο».

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα