Κυψέλη: Εξωσχολικός εισέβαλε σε γυμνάσιο χτύπησε με σφυρί μαθητή και μαχαίρωσε τον διευθυντή

Κυψέλη: Εξωσχολικός εισέβαλε σε γυμνάσιο χτύπησε με σφυρί μαθητή και μαχαίρωσε τον διευθυντή

Ένας 19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών, κρατώντας ένα σφυρί και ένα μαχαίρι και επιτέθηκε σε ένα μαθητή από τη Νιγηρία και στον διευθυντή του σχολείου, τους οποίους τραυμάτισε.
Σκηνές απίστευτης αγριότητας εκτυλίχθηκαν σε σχολείο της Κυψέλης όταν 19χρονος εξωσχολικός επιτέθηκε με σφυρί κατά μαθητή και μαχαίρωσε τον διευθυντή του σχολείου που είχε σπεύσει να βοηθήσει τον μαθητή που δέχθηκε την επίθεση.

Tο χρονικό
Μόλις είχε τελειώσει η προσευχή. Με τις τσάντες στα χέρια οι μαθητές κατευθύνονταν στις τάξεις τους. Τότε ο δράστης μπαίνει στο σχολείο και μόλις εντοπίζει τον μαθητή, τον χτυπά με ένα σφυρί στο κεφάλι. Στο σχολείο επικράτησε πανικός.

Ενώ ο μαθητής είναι πεσμένος σε μια λίμνη αίματος, στο σημείο φθάνει ο διευθυντής που ακούει τα παιδιά έντρομα να ουρλιάζουν. Τότε, ο 19χρονος εξωσχολικός βγάζει ένα μαχαίρι και το καρφώνει στην κοιλιά του διευθυντή.

Τι όπλισε το χέρι του
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια εβδομάδα πριν είχε γίνει ένα επεισόδιο μεταξύ του αδελφού του δράστη και του θύματος. Έτσι, ο 19χρονος χθες το πρωί αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ήρθε στο γυμνάσιο της Κυψέλης έχοντας μαζί του ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο «Γεννηματάς». Ο 18χρονος μαθητής με καταγωγή από τη Νιγηρία φέρει τραύμα στο κεφάλι, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Ο δράστης με καταγωγή από τη Γεωργία που έσπειρε τον τρόμο στο σχολείο, μετά την επίθεση κρύφτηκε στο υπόγειο όπου και συνελήφθη.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφορικά με το περιστατικό είπε ότι κατά την σύλληψη του δράστη από την αστυνομία βρέθηκε πάνω του το σφυρί, μία πόντα και ένα μαχαίρι καθώς και ικανή ποσότητα ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα