25η Μαρτίου: Δείτε LIVE τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας

25η Μαρτίου: Δείτε LIVE τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας

Με λαμπρότητα γιορτάζεται η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου και στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.

Πρόκειται για παρέλαση τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα με την οποία  κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στο κέντρο της Αθήνας έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος προκειμένου να παρακολουθήσει την παρέλαση, η οποία γίνεται παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας.

Προηγήθηκε η πανηγυρική επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου Β’ και η κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Λόγω της παρέλασης πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ υπάρχουν και τροποποιήσεις στη λειτουργία του μετρό και του τραμ.

Την έναρξη των εορτασμών για τις εκδηλώσεις της επετείου δόθηκε εθιμοτυπικά λίγο μετά τις 6 το πρωί με 21 κανονιοβολισμούς από το πυροβολείο του Λυκαβηττού.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα