Κολωνός: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την πρόταση για αθώωση του βασικού κατηγορούμενο στο αδίκημα του βιασμού

Κολωνός: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την πρόταση για αθώωση του βασικού κατηγορούμενο στο αδίκημα του βιασμού

Συνεχίζεται ο σάλος των αντιδράσεων για την αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως για την κατηγορία του βιασμού της 12χρονης. Στην πρότασή της η εισαγγελέας προτείνει την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου λόγω αμφιβολιών για τις κατηγορείς του βιασμού προκαλώντας κινητοποίηση και διαμαρτυρίες από συλλογικότητες που και σήμερα βρίσκονται έξω από το εφετείο

Τη στιγμή που η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό συνεχίζεται, σήμερα το πρωί έξω από το Εφετείο συλλογικότητες αντιδρούν στην πρόταση της εισαγγελέως, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, πλήθος κόσμου διαδήλωσε για δεύτερη ημέρα.

Το ραντεβού δόθηκε στις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα.

Με σύνθημα καμία συγκάλυψη και αλληλεγγύη στην 12χρονη, αλληλέγγυοι πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή.

Στην Πάτρα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως η Λευκάδα, οι συγκεντρωμένοι δηλώνουν οργισμένοι με την πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του κατηγορούμενου για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας και ζητούν να μη γίνει δεκτή από την έδρα του δικαστηρίου.

Ταυτόχρονα αντιδρούν και στην πρόταση για την ενοχή της μητέρας της 12χρονης. Στο κάλεσμα της η Επιτροπή αναφέρει χαρακτηριστικά «καμία αθώωση – καμία συγκάλυψη στα κυκλώματα τράφικινγκ και παιδοβιαστών και τους ηθικούς αυτουργούς τους».

Συλλογικότες και φορείς έχουν εξαγγείλει νέες κινητοποιήσεις.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα