Μπέρδεψαν το Σύνταγμα με τη Γάζα: Η στιγμή που Ισραηλινοί χτυπούν νεαρό που σήκωσε σημαία της Παλαιστίνης – Απούσα η ΕΛΑΣ

Μπέρδεψαν το Σύνταγμα με τη Γάζα: Η στιγμή που Ισραηλινοί χτυπούν νεαρό που σήκωσε σημαία της Παλαιστίνης – Απούσα η ΕΛΑΣ

Επεισόδια σημειώθηκαν περίπου στις 14:00 το μεσημέρι στο Σύνταγμα με πρωταγωνιστές χούλιγκανς της ισραηλινής ομάδας Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι επιτέθηκαν άγρια νεαρό που υποστήριξε την Παλαιστίνη.

Οι χούλιγκανς του ισραηλινού συλλόγου είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, μετά από πορεία που ξεκίνησε από την Ομόνοια, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ισραηλινοί οπαδοί αφού αλώνιζαν ελεύθεροι, ξυλοκόπησαν έναν άνδρα έξω από το μετρό του Συντάγματος, επειδή «τόλμησε» να εκφράσει την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη, κρατώντας μια παλαιστινιακή σημαία, με την αστυνομία να είναι απούσα.

Η στιγμή της επίθεσης:

Μάλιστα, οι χούλιγκανς του επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα, πετώντας τον από τα σκαλάκια στην πλατεία.

Το Yediot News αναφέρει ότι ο άνδρας φώναξε κάτι προς τους Ισραηλινούς, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε διαπληκτισμός με τον άνδρα, καθώς πέταξε ένα μπουκάλι προς τους οπαδούς της Μακάμπι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ στο σημείο επικράτησε αναβρασμός.

Ο άνδρας είναι αραβικής καταγωγής και στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, ο οποίος διακομίσθηκε στο ΚΑΤ χωρίς να έχει κάτι πολύ σοβαρό, ενώ η αστυνομία εκ των υστέρων προχώρησε σε μία προσαγωγή.

Υπενθυμίζεται πως στις 19:45 στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό για τους «16» του Conference League.

 Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα