Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του 45χρονου παλαιοχριστιανού από την Κορινθία – «Τσακωνόταν με τον κόσμο»

Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του 45χρονου παλαιοχριστιανού από την Κορινθία – «Τσακωνόταν με τον κόσμο»

Δημοτική υπάλληλος ήταν και η σύζυγος του 45χρονου αυτοαποκαλούμενου «παλαιοχριστιανού» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη. Η Σεβαστή, που ζούσε μαζί με τον 45χρονο και τα παιδιά τους σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/2) ήταν συμβασιούχος στον δήμο Ωρωπού. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», η σύζυγος του 45χρονου ήταν υπάλληλος του δασαρχείου Μαραθώνα, ενώ αυτός δούλευε με τηλεργασία στον δήμο Ερέτριας στον τομέα της καθαριότητας.

 
«Ήταν λίγο ιδιότροπη»
Συνάδελφος της Σεβαστής μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε: «Εργαζόταν εδώ το 2018 ή το 2019. Την είχαμε εδώ δύο οκτάμηνα. Μετά οι συμβασιούχοι ανανέωσαν άλλο ένα οκτάμηνο. Ήταν έξω. Σε έργα ήτανε, εντάξει… Είχε λίγα θέματα, τσακωνόταν με τον κόσμο και μετά την έφερε ο δασάρχης μέσα εδώ να καθαρίζει, να σκουπίζει και καλά… Τον τελευταίο, δηλαδή, λίγο καιρό πριν τελειώσει η σύμβαση, την έφερε μέσα. Δημιουργούσε θέματα έξω».

«Τσακωνόταν με τα άλλα παιδιά που δούλευαν μαζί. Ήταν λίγο ιδιότροπη. Ερχόταν από Αγίους Αποστόλους. Έμενε Κάλαμο και ερχόταν Καπανδρίτι. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Να σκεφτείτε και δύο φορές από Αγίους Αποστόλους-Καπανδρίτι, που είναι γύρω στα 25-27 χλμ., είχε έρθει με ποδήλατο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα