Πόρος: Θρίλερ με την σορό γυναίκας που βρέθηκε στη θάλασσα -Το ρολόι «δείχνει» ότι ανήκει στην Σταυρούλα

Πόρος: Θρίλερ με την σορό γυναίκας που βρέθηκε στη θάλασσα -Το ρολόι «δείχνει» ότι ανήκει στην Σταυρούλα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι η σορός γυναίκας που βρέθηκε στον Πόρο, πιθανότατα ανήκει στην αγνοουμένη.

Το Ανθρωποκτονιών θεωρεί πως η σορός που εντοπίστηκε στις 24 Αυγούστου, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την περιοχή της Κυψέλης και βρίσκεται στα αζήτητα εδώ και έξι ολόκληρους μήνες, ανήκει πράγματι στην 53χρονη γυναίκα. Κι αυτό, γιατί το ρολόι που βρέθηκε στη σορό ήταν το ίδιο με αυτό που φορούσε η γυναίκα όταν εξαφανίστηκε, όπως προκύπτει από φωτογραφίες που έχουν οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Πριν από μερικές ημέρες, ο πατέρας της αγνοούμενης Σταυρούλας έδωσε DNA, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται σήμερα και θα δώσουν την οριστική απάντηση για το αν η σορός όντως ανήκει στην 53χρονη Σταυρούλα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και το μεγάλο ερώτημα είναι αν πρόκειται για αυτοχειρία ή δυστύχημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η Σταυρούλα το βράδυ που εξαφανίστηκε είχε πάει σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να κολυμπήσει, όπως όλα δείχνουν. Ήταν κάτι που συνήθιζε να κάνει, όπως είπαν οι φίλοι της στην αστυνομία.

Από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε όταν βρέθηκε η σορός της 53χρονης, δεν προκύπτει σαφής αιτία θανάτου, καθώς ήταν σε σήψη, ωστόσο στις τοξικολογικές εξετάσεις φαίνεται πως πριν μπει στη θάλασσα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών.

.enikos.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα