Γλυφάδα: Το ζητούμενο είναι τι συνέβη το τελευταίο 4ημερο και τι επικοινωνίες υπήρξαν

Γλυφάδα: Το ζητούμενο είναι τι συνέβη το τελευταίο 4ημερο και τι επικοινωνίες υπήρξαν

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την δολοφονία 3 στελεχών γνωστής ναυτιλιακής εταιρείας.

Αναπάντητα ερωτήματα, σκιές και μυστικά που πιθανότατα δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ αφήνει το μακελειό στην έδρα της ναυτιλιακής εταιρείας στην Γλυφάδα.

Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν και τις ενδοοικογενειακές διαμάχες της οικογένειας Καρνέση θολώνουν το τοπίο, καθώς τα κίνητρα του δράστη και αυτόχειρα δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αρχικά επεσήμανε ότι «στην υπόθεση Καρνέση έχουμε να κάνουμε με ένα μακελειό αμερικανικού τύπου. Δεν είχαμε τέτοια περιστατικά στην Ελλάδα. Όσον αφορά στο κίνητρο, η αστυνομία τα έχει βρει «σκούρα». Δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα ή υπάρξει κάτι καινούριο που να καταδεικνύει το κίνητρο του δράστη. Έχει όμως δύο ελπίδες αναφορικά με αυτό,  το ένα είναι να ανοίξουν τα ηλεκτρονικά στοιχεία – τα οποία είναι αυτή τη στιγμή στην διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών – και που θα δούμε διεγραμμένες συνομιλίες ή όχι, μηνύματα, οτιδήποτε, αλλά και φυσικά η κατάθεση της κ. Καρνέση που διέφυγε και κλειδώθηκε σε ένα γραφείο και έτσι αποφεύχθηκε η δική της εκτέλεση».

«Προκύπτει πως η οικογένεια Καρνέση ακόμη και αν έχει μυστικά ή ένοχα μυστικά θα ήθελε να τα κρατήσει εκεί, να μην διαρρεύσουν. Γι΄αυτό βλέπουμε και μία επανένωση των δύο αδερφών που έκαναν μάλιστα και κοινή δήλωση. Εικάζεται ότι δόθηκε η εντολή στους μάρτυρες υπαλλήλους να επιστρέψουν στη δουλειά τους και στην καθημερινότητά τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα. αν συνεχιστεί αυτό το μοτίβο θα κλείσει η προανάκριση και η υπόθεση θα πάει στο αρχείο», συνέχισε.

Β. Λαμπρόπουλος: «Δεν υπάρχει ζήτημα ηθικής αυτουργίας»

Για το πραγματικό κίνητρο του δράστη μίλησε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Το πραγματικό κίνητρο του δράστη μπορεί να αναζητηθεί στο τι λέει εκείνη τη στιγμή, που αναμφισβήτητα σύμφωνα με τους μάρτυρες αναφέρει ένα σπίτι λέγοντας “με διώξατε από το σπίτι”. Κανείς δεν ξέρει αν η έννοια σπίτι είναι διευρυμένη έννοια, αν είναι το σπίτι του η εταιρεία ή οτιδήποτε άλλο. ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι προφανές ότι έχει ταυτιστεί από την πλευρά του Σπύρου Καρνέση, του άλλου επιχειρηματία που είναι ο ιδρυτής αυτής της «αυτοκρατορίας», που θεώρησε ότι οι συγγενείς του επιχείρησαν να του υφαρπάξουν σοβαρά περιουσιακά στοιχεία, όπως είναι τα καράβια», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Για το κίνητρο: «Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει μεν το κίνητρο αλλά ουσιαστικά επειδή έχει κλείσει η υπόθεση με την αυτοκτονία. Δεν υπάρχει δράστης πια για να ερευνηθεί η ηθική αυτουργία. Δεν έχει πολλά ποινικά ζητούμενα η αστυνομία. Όσον αφορά στο κίνητρο εξετάζεται τι έγινε το τελευταίο 4ήμερο. Δεν υπάρχει κάτι που να αναζωπυρώνει την διένεξη μεταξύ τους. Ο δράστης είχε απολυθεί πριν από έναν χρόνο, μένει στους Πεταλιούς, έρχεται 1 φορά τη βδομάδα στην Αθήνα. Ξαφνικά έρχεται 4 μέρες νωρίτερα και αιφνιδιάστηκε εμφανίστηκε στην εταιρεία, ήταν έξω φρενών, εκτελεί τα άτομα και στη συνέχεια βάζει τέλος στη ζωή του. Το ζητούμενο είναι τι συνέβη το τελευταίο 4ημερο και τι επικοινωνίες υπήρξαν. Είναι μια υπόθεση με ελάχιστο ποινικό ενδιαφέρον και για την ΕΛ.ΑΣ. απλά πρέπει να λυθούν κάποια ζητήματα».

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα