Αντιμέτωποι με κλούβες των ΜΑΤ οι αγρότες - Η αστυνομία έκλεισε τα Μάλγαρα για να μην κόψουν την Εθνική

Αντιμέτωποι με κλούβες των ΜΑΤ οι αγρότες - Η αστυνομία έκλεισε τα Μάλγαρα για να μην κόψουν την Εθνική

Φραγμό έστησε η Ελληνική Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευή στα Μάλγαρα προκειμένου να μην αποκλείσουν οι αγρότες την Εθνική Οδό.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής τα τρακτέρ κινήθηκαν αιφνιδιαστικά με τους αγρότες να έχουν ως στόχο τον αποκλεισμό της ΠΑΘΕ.

Όμως, οι ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας κινήθηκαν αστραπιαία στήνοντας φραγμό με κλούβα των ΜΑΤ στον κόμβο της αερογέφυρας στα Νέα Μάλγαρα.

Σύμφωνα με το Thesstoday ακολούθησαν διαπραγματεύσεις ενώ όπως οι αγρότες μετά τις 7 θα αποκλείσουν για λίγη ώρα το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Την ίδια περίπου ώρα στο κέντρο της Καρδίτσας βρίσκονται οι αγρότες με τα τρακτέρ τους καθώς πραγματοποιούν πορεία με στόχο να ρίξουν γάλα στην κεντρική πλατεία.

Παράλληλα, οργανώνεται συλλαλητήριο με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Το δικό τους «παρών» μάλιστα στο συλλαλητήριο αναμένεται να δώσουν εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς της Καρδίτσας και των Φαρσάλων.

Αγρότες απέκλεισαν την Ε.Ο Χαλκιδικής - Νέων Μουδανιών

Ακόμα, στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών προχώρησαν στις 18:00 το απόγευμα οι αγρότες στον κόμβο των Μουδανιών.

O δρόμος θα παραμείνει κλειστός για λίγες ώρες. Σημειώνεται ότι οι αγρότες αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν τους συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων μέχρι την Τρίτη, οπότε έχει οριστεί η συνάντηση της 15μελούς επιτροπής των αγροτών με τον πρωθυπουργό.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα