Μεσολόγγι: Αγωνία για την τύχη του 30χρονου – Έχει να δώσει σημεία ζωής 9 ημέρες

Μεσολόγγι: Αγωνία για την τύχη του 30χρονου – Έχει να δώσει σημεία ζωής 9 ημέρες

Οι έρευνες έχουν εστιαστεί σε συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας στο Μεσολόγγι με την συνδρομή αστυνομίας, πυροσβεστικής, διασωστικών ομάδων και με τη βοήθεια drone για την ανεύρεση του 30χρονου Μπάμπη.

Σε έναν άλυτο γρίφο έχει μετατραπεί το θρίλερ της εξαφάνισης του 30χρονου στο Μεσολόγγι. Το βράδυ της 4ης Ιανουάριου ήταν η τελευταία ημέρα όπου κάποιος είδε ζωντανό τον Μπάμπη με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και των Εγκληματολογικών Ερευνών να προσπαθούν να βάλουν τέλος στο μυστήριο και τον καθημερινό εφιάλτη των συγγενών του 30χρονου.

Οι έρευνες δύτη επικεντρώθηκαν στην περιοχή του αεροδρόμιου άλλα και στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ο δύτης ξεκίνησε τις έρευνες ωστόσο, όπως είπε ήταν δύσκολο να κάνει την έρευνα όπως θα ήθελε διότι τα νερά είναι πολύ θολά.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν εστιάσει σε περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο, όπου υπάρχει ένα πάρκο φωτοβολταϊκών όπου η κάμερα είχε εντοπίσει το αυτοκίνητο το 50χρονου.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα