Μεσολόγγι: Βρέθηκαν γάντια μιας χρήσης και μπουφάν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης

Μεσολόγγι: Βρέθηκαν γάντια μιας χρήσης και μπουφάν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης

Κορυφώνεται το δράμα της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, καθώς βρέθηκαν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια και ένα μπουφάν.

Συγκεκριμένα, τα αντικείμενα βρέθηκαν στην διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού προς τα ΤΕΙ Μεσολογγίου και τον κόμβο για την νέα εθνική οδό.

 Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία αλλά και η αδερφή του αγνοούμενου ώστε να ταυτοποιήσει αν το μπουφάν ανήκε στον 31χρονο.

Το σημείο είναι κοντά στο μέρος που φέρεται να άφησε ο 51χρονος κρεοπώλης τον Μπάμπη.

 Στο στίγμα του τηλεφώνου επικεντρώνονται οι έρευνες
Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του νεαρού εκτείνονται πλέον σε μία ευρύτερη περιοχή, ανατολικά του Μεσολογγίου, σε όλο τον κάμπο του Ευηνοχωρίου.

Κρίσιμο θεωρείται να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στα ίχνη του.

 
Ο ρόλος του κρεοπώλη
Ο 50χρονος φίλος του, ο οποίος εκτιμάται ότι τον είδε τελευταίος, δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις στην αστυνομία, η οποία ωστόσο δεν μπορούσε να τον κρατήσει άλλο, μετά και τη δίκη που πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν και καταδικάστηκε για ένα μαχαίρι που κατείχε παράνομα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αφού αφέθηκε ελεύθερος δεν κατευθύνθηκε στο σπίτι του, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι φιλοξενήθηκε σε φιλικό σπίτι, χωρίς να γίνει γνωστό πού ακριβώς, υπό το φόβο κάποιας ενέργειας εκδίκησης από τους συγγενείς του αγνοούμενου.

Ο κρεοπώλης χρωστούσε στον Μπάμπη Κουτσίκο 17.000 ευρώ και θεωρήθηκε εξ αρχής προς διερεύνηση η εμπλοκή του.

 
Ο ίδιος ο 50χρονος, πέρα από τα αντιφατικά και τα κενά που είχαν οι καταθέσεις του, από ένα σημείο και μετά επικαλέστηκε… προσωρινή αμνησία, ισχυριζόμενος στους αστυνομικούς ότι δεν ήταν σε θέση να ανασύρει στη μνήμη του όλα τα γεγονότα.

«Έχω κενά μνήμης , ξέρω ότι δεν με πιστεύετε , γνωρίζω ότι επιβαρύνω τη θέση μου αλλά δε θυμάμαι», είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Πάντως η αστυνομία παρότι ερευνά με την επιστράτευση όλων των τεχνικών μέσων το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, δεν έχει αποκλείσει οριστικά την περίπτωση να έχει συμβεί κάτι άλλο. Αλλά ο ρόλος του 50χρονου είναι στο επίκεντρο των ερευνών της έτσι κι αλλιώς. 
Οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε συσκευή τηλεφώνου του 50χρονου, την οποία και ενδεχομένως είχε μαζί του, προκειμένου να εντοπίσουν με ακρίβεια τη διαδρομή που αυτός ακολούθησε το μοιραίο βράδυ της εξαφάνισης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα