Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ελεύθερος ο 50χρονος φίλος του που είχε κληθεί σε απολογία

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ελεύθερος ο 50χρονος φίλος του που είχε κληθεί σε απολογία

Ελεύθερος αφέθηκε ο 50χρονος φίλος του 31χρονου αγνοούμενου από το Μεσολόγγι, ο οποίος είχε κληθεί για να απολογηθεί σχετικά με το μαχαίρι που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έπειτα από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στην οποία προχώρησε η αστυνομία, προέκυψε ότι οι δύο άνδρες είχαν συνομιλία 12 δευτερολέπτων. Ο 50χρονος άφησε το κινητό του στο σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο για να τον «μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του με τον οποίο θα πήγαιναν για κυνήγι».

Ο 31χρονος αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή, μέρα κατά την οποία ο φίλος του φέρεται να τον μετέφερε σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA οι Αρχές έχουν καταλήξει ότι η μαρτυρία του παρουσιάζει ανακρίβειες ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Σ’ αυτήν την κατεύθυνση κινούνται και οι έρευνες των αρχών, οι οποίες αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και το “έξυπνο” ρολόι του αγνοούμενου, ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι της εξαφάνισής του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα