Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι – Πού στρέφονται οι έρευνες

Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι – Πού στρέφονται οι έρευνες

Να ρίξουν «φως» στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι προσπαθούν οι αστυνομικοί. Οι έρευνες επικεντρώνονται στον 51χρονο κρεοπώλη ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που είδε τελευταία φορά τον νεαρό. 

Ο 51χρονος είναι αυτός που πήρε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του τον 32χρονο και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί, όπως του είπε ο Μπάμπης, θα συναντούσε άλλον φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

 Την ίδια ώρα σύμφωνα με τους συγγενείς του 31χρονου, ο 51χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον αγνοούμενο. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμενο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 51χρονος μαζί με τον Μπάμπη
Ο 51χρονος έχει συλληφθεί για οπλοκατοχή αφού στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι. Για την εξαφάνιση του φίλου του δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση, ωστόσο οι έμπειροι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση πιστεύουν ότι ο κρεοπώλης δεν λέει όλη την αλήθεια και ότι κάτι κρύβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο οι αστυνομικοί εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 51χρονος μαζί με τον Μπάμπη και τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματός του.

Το κινητό του κρεοπώλη κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για να ανακτηθούν πιθανόν σβησμένα δεδομένα. Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το τηλέφωνο του να δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του.

Το απόγευμα της Κυριακής (7/1), ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την υπόθεση με το μαχαίρι. Ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα, Δευτέρα.

«Κρατείται μέχρι να τεκμηριωθούν αυτά που είπε», διευκρίνισε μιλώντας στο MEGA, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα