Βόλος: Ο Μπέος χαστούκισε πλημμυροπαθή που τον έβρισε. Αντιπαράθεση για το επεισόδιο

Βόλος: Ο Μπέος χαστούκισε πλημμυροπαθή που τον έβρισε. Αντιπαράθεση για το επεισόδιο

Σάλος έχει προκληθεί από βίντεο στο οποίο ο Αχιλλέας Μπέος χαστουκίζει πλημμυροπαθή, που με άλλους επιχειρούσαν να αποτρέψουν το μπάζωμα ρέματος.
Είναι εικόνες από το επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Βόλου και δημοτών που ήθελαν να σταματήσουν συνεργεία τα οποία μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο έκαναν εργασίες σε τμήμα οδοστρώματος στην περιοχή Άλλη Μεριά.

Ένας από τους πολίτες που διαμαρτύρονταν ότι οι εργασίες γίνονταν χωρίς μελέτη άρχισε να βρίζει τον Δήμαρχο Βόλου, ο οποίος του επίτέθηκε.

Τα πνεύματα φαίνεται πως ηρέμησαν, καθώς λίγη ώρα αργότερα ο δήμαρχος Βόλου ανήρτησε βίντεο με συνομιλία του που είχε στο γραφείο του με τον νεαρό στον οποίο επιτέθηκε.

«Η πρόθεσή μου δεν ήταν ούτε να πας αυτόφωρο, ούτε να σου ρίξω χαστούκι. Αλλά όταν θα φτάσεις την ηλικία μου και έρθει κάποιος νεότερος και σου πει άντε γ… κι όλα αυτά, θα δεις πως θα αντιδράσεις», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Mάλιστα ο νεαρός ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Με ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος μιλά κάποιους που παρεμπόδισαν τις εργασίες στο οδόστρωμα και πρόσθεσε ότι ενδεχομένως αντέδρασε ακραία.

«Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες). Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου», δήλωσε.

Αντιπαράθεση για το επεισόδιο στον Βόλο
Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος έστρεψε τα βέλη του στον πρωθυπουργό.

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για παράδοση ψεμάτων έκανε λόγο η ΝΔ, προσθέτοντας ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν συμπεριλαμβάνεται στις υποψηφιότητες που στηρίζει

«Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», ανέφερε η ΝΔ.

«Όσο κι αν προσπαθούν στη ΝΔ να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, οι πολίτες γνωρίζουν ότι η υποψηφιότητα του Αχιλλέα Μπέου στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα και ότι ο ίδιος διατηρεί αγαστές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε η Δώρα Αυγέρη, εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης και μέλη της Κυβέρνησής του, φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί με τον Αχιλλέα Μπέο, τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

«Πόλεμος» για τους «βουλευτές χειροκροτητές»
Την ίδια ώρα η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να του καταλογίζει ουσιαστικά ότι δεν κατάλαβε τι είπε ούτε τι του απάντησε η ΝΔ

Ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να πετύχει άμεση εμπλοκή της κοινωνίας με μια οργανωμένη πολιτική διαδικασία, εκτίμησε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Μετά την επιστροφή του Στέφανου Κασσελάκη από την Κύπρο θα συνεδριάσει η η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα