Κηφισιά, Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν τα περιστατικά βίας ανάμεσα σε ανηλίκους

Κηφισιά, Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν τα περιστατικά βίας ανάμεσα σε ανηλίκους

Σοκάρουν τα περιστατικά βιας μεταξύ ανηλίκων που πλέον έχουν πάρει τρομακτικές διαστάσεις και είναι σε πολλές περιοχές καθημερινό φαινόμενο.
Στην Κηφισιά, ομάδα ανηλίκων έδειρε άγρια ένα 15χρονο αγόρι, με τους περαστικούς να μην παρεμβαίνουν και να απομακρύνονται από το σημείο.

Ντοκουμέντο
Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, φαίνονται δύο νεαροί να έχουν απομονώσει έναν άλλον στο πεζοδρόμιο και να τον χτυπούν ανελέητα, την ώρα που αρκετοί ακόμη απομακρύνονται από το σημείο. Ο ανήλικος κουλουριάζεται για να προστατευτεί, είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Γρήγορα τον πλησιάζουν δύο ακόμη και τον χτυπούν ακόμη και με μεταλλικές ράβδους, τις οποίες κρατούν στα χέρια επιδεικτικά, όταν δίνεται το σύνθημα για να φύγουν από το σημείο.

«Τους έβλεπα να έρχονται από τη μεριά εκείνη από την Κηφισιά με ρόπαλα και ξύλα διάφορα και κάποιους να έρχονται από εκεί. Άρχισαν να χτυπάνε ο ένας τον άλλον κι εμείς επειδή αγχωθήκαμε, απλά φύγαμε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Κυριακής, σε δρόμο της Κηφισιάς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, νεαροί από Κηφισιά και Πετρούπολη έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις όποιες διαφορές θεωρούσαν ότι είχαν αναπτύξει μέσω διαδικτύου.

Δύο νεαροί ηλικίας 15 και 16 ετών νοσηλεύονται στη χειρουργική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και παρακολουθούνται από τους γιατρούς, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη και έξι προσαγωγές.

Κάτοικοι καταγγέλλουν στο MEGA πως τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων είναι συχνά στην περιοχή και έχουν συσταθεί ακόμη και ομάδες περιπολίας που συνεργάζονται με το αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα