Μαρτυρία για τον γιο που εξαφανίστηκε με τον πατέρα του στην Άρτα: Φορούσε κολάρο και είχε στα χέρια του αίματα

Μαρτυρία για τον γιο που εξαφανίστηκε με τον πατέρα του στην Άρτα: Φορούσε κολάρο και είχε στα χέρια του αίματα

Άγνωστη παραμένει η τύχη των δύο αντρών που αγνοούνται στην Άρτα, από το μεσημέρι της Τετάρτης 20/09, καθώς 5 μέρες μετά, δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής. Οι δυο τους εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο της Λαμίας, όταν ο 65χρονος πατέρας πήγε να παραλάβει από εκεί τον 38χρονο γιο του.

Ο 38χρονος βρισκόταν στο νοσοκομείο Λαμίας, καθώς προηγουμένως είχε υποστεί ένα τροχαίο ατύχημα, από το οποίο είχε ένα κάταγμα στα πλευρά και χρειαζόταν τη βοήθεια των γιατρών. Κάνοντάς του αξονική, οι γιατροί ανέφεραν στον 38χρονο να φορέσει κολάρο, προκειμένου να νιώσει καλύτερα από το πόνο που είχε στην πλάτη και τον αυχένα του.

 Στη συνέχεια, ο ίδιος ο 38χρονος ζήτησε από το νοσοκομείο να καλέσουν τον 65χρονο πατέρα του, για να τον παραλάβει από εκεί. Οι δύο άντρες έφυγαν από το νοσοκομείο, αλλά τα ίχνη τους παραμένουν χαμένα. Για τον εντοπισμό του πατέρα και του γιου του, έχει στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Κανείς, όμως, δεν μπόρεσε να ανακαλύψει κανένα ίχνος από τους δύο άντρες, καθώς ήταν σαν να τους κατάπιε η γη.

 
Η μαρτυρία που ρίχνει φως στην υπόθεση
Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ανέφερε αποκλειστικές πληροφορίες στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο ίδιος είναι κτηνοτρόφος και περιέγραψε τα όσα είδε η γυναίκα του. «Στο Δαφνοχώρι Φωκίδος, την Τετάρτη γύρω στις 2:300 – 3:00 ήταν τα ζώα μέσα στον δρόμο και δεν μπορούσε να περάσει το αυτοκίνητο», ανέφερε αρχικά ο κτηνοτρόφος.

«Έφτασε ένα αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή. Τα σκυλιά γαύγιζαν και δεν μπορούσε να περάσει το αυτοκίνητο. Τότε πήγε η γυναίκα μου στο σημείο για να διώξει τα σκυλιά και τα ζώα, ώστε να περάσει το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο, μέσα ήταν ένας άντρας, γύρω στα 35 περίπου, και ήταν γεμάτος πληγές. Φορούσε κολάρο και είχε στα χέρια του πληγές, όπως κρατούσε το τιμόνι τα χέρια του ήταν γεμάτα αίματα», ανέφερε ο κτηνοτρόφος, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως «είχε μια πληγή στον κρόταφο».

Ο κτηνοτρόφος ανέφερε πως ο άντρας ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο. Το απόγευμα της Κυριακής (24/09), το ζευγάρι πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τα όσα είδε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα