Πέθανε ο τράπερ Gameboy Melody

Πέθανε ο τράπερ Gameboy Melody

Ο 23χρονος τράπερ Gameboy Melody δεν είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπως κυκλοφόρησε νωρίτερα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο τράπερ έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες από παθολογικά αίτια. Για αυτό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σοκαρισμένοι φίλοι και θαυμαστές του αποχαιρετούν τον 23χρονο καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος νοσηλευόταν αρκετό διάστημα σε νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρή ασθένεια, η οποία τον είχε καταβάλει το τελευταίο διάστημα. 
    
Ο GameBoy Melody μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης και ξεκίνησε από μικρός να ασχολείται με την μουσική, όπως και ο αδερφός του, ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα «YOUNG T». 

Ο αδελφός του με αναρτήσεις του στο Instagram έκανε γνωστό τον θάνατο του GB Melody γράφοντας «θα σε αγαπώ για πάντα, είσαι ο άγγελός μου». 

 Μέχρι πρότινος άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίες με εκατομμύρια views και streams όπως το WET, το Hoodstars, το Matchy Matchy και το Love Stories.
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα