Καισαριανή: Σπερματικό υγρό εκτόξευσε με τη σύριγγα ο άνδρας στην 26χρονη

Καισαριανή: Σπερματικό υγρό εκτόξευσε με τη σύριγγα ο άνδρας στην 26χρονη

Μυστήριο καλύπτει τη σεξουαλική επίθεση, με σύριγγα που περιείχε σπερματικό υγρό, σε βάρος 26χρονης στην Καισαριανή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το συμβάν σημειώθηκε στις 20.30 της περασμένης Τρίτης (29 Αυγούστου), όταν η κοπέλα περπατούσε στην οδό Υμηττού στην Καισαριανή. Εκεί άγνωστος άντρας που διασταυρώθηκε μαζί της -και ήταν επίσης πεζός - φέρεται να την προσέγγισε και με τη χρήση σύριγγας να έριξε στο ρούχο της άγνωστο υγρό που το θύμα εικάζει ότι πρόκειται για σπερματικό υγρό.

Η καταγγελία έγινε από την ίδια το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (31 Αυγούστου) στο Τμήμα Ασφαλείας Καισαριανής. Το ρούχο της κοπέλας κατασχέθηκε και θα σταλεί για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για να διαπιστωθεί τι περιείχε το υγρό που εκτοξεύτηκε με σύριγγα από τον δράστη.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Το βασικό στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές είναι κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο σημείο της επίθεσης και έχει καταγράψει τον άγνωστο άντρα. Για αυτό υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα η έρευνα θα φέρει αποτελέσματα.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα