Άρτα: Αρκούδα επιτέθηκε σε κυνηγό – Έπεσε σε γκρεμό για να σωθεί

Άρτα: Αρκούδα επιτέθηκε σε κυνηγό – Έπεσε σε γκρεμό για να σωθεί

Στιγμές τρόπου έζησε ένας 67χρονος άνδρας στην Άρτα, που δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας επίθεση από αρκούδα σε ορεινό όγκο της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος είχε πάει βόλτα με το σκυλί του όταν η αρκούδα του επιτέθηκε, τον δάγκωσε και τον τραυμάτισε σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ωστόσο, μέσα στην ατυχία του, ο άνδρας στάθηκε τυχερός, καθώς έπεσε σε δύσβατο σημείο, στο οποίο δεν μπορούσε να πλησιάσει η αρκούδα.

O άνδρας κατάφερε να επικοινωνήσει με τον αδερφό του για να ζητήσει βοήθεια.

«Με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός του και μου λέει «τρέξε να τον σώσεις, τον έχει φάει μία αρκούδα. Τρέξαμε τρία άτομα, φωνάξαμε το ΕΚΑΒ και ήρθε η αστυνομία», είπε στο ΜΕGA ο κ. Μπουρελάκης.

Εθελοντές διασώστες και άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον εντοπίσουν, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύματα σε χέρι και πόδι.

«Του έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο χέρι, πήγε κι έκανε χειρουργείο», συμπλήρωσε ο κ. Μπουρελάκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και ο σκύλος του 67χρονου είναι καλά, με τον κ. Μπουρελάκη να εκτιμά πως η αρκούδα αγρίεψε από τον σκύλο και επιτέθηκε στον άνδρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα