Νέα Φιλαδέλφεια – Συγκλονίζει ο ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή: Για εμάς έχει σταματήσει ο χρόνος – Δεν υπήρξε κανένα ραντεβού

Νέα Φιλαδέλφεια – Συγκλονίζει ο ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή: Για εμάς έχει σταματήσει ο χρόνος – Δεν υπήρξε κανένα ραντεβού

Συγκλονίζουν τα λόγια του ετεροθαλή αδελφού του Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε στην καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μιλώντας στο OPEN, o Γιώργος Ζερβογιώργης, ο οποίος είναι φίλος τους Παναθηναϊκού, ανέφερε ότι «δεν υπήρξε κανένα ραντεβού οπαδών» ενώ τόνισε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του αναζητούν δικαίωση περιμένοντας να βρεθεί ο ένοχος. 

«Δεν υπήρξε κανένα ραντεβού οπαδών. Ο Μιχάλης έφαγε το μεσημέρι με τη μητέρα μου, της είπε “πάω για έναν καφέ στη Φιλαδέλφεια και θα γυρίσω σπίτι”. Η μητέρα μου τον περίμενε στο σπίτι 12:00-12:30. Πήγαινε συχνά εκεί» είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Μιχάλη, ο οποίος αναφέρθηκε και στις πρώτες συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, όπου είχε διακομιστεί ο Μιχάλης μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του με αιχμηρό αντικείμενο.

«Στον Ερυθρό Σταύρο με κάλεσαν για να αναγνωρίσω το πτώμα του Μιχάλη. Ελπίζαμε να έχει γίνει λάθος. Επειδή ήταν και η μητέρα μου, την είχαμε τραβήξει έξω με τη σύζυγό μου και πήγα μίλησα εγώ με τους γιατρούς και μου είπαν ότι δεν ζει και έπρεπε να τον αναγνωρίσω» είπε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε ότι η μητέρα του βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση..

«Ο Μιχάλης ήταν ένα παιδί που αγαπούσε την ΑΕΚ, είχε τη δουλειά του την πρωινή, πήγαινε στο γήπεδο για έναν καφέ όπως όλοι οι φίλοι του και ξαναπήγαινε σπίτι του. Δεν ήταν χούλιγκαν, ούτε όλα αυτά που λένε και τον παρουσιάζουν. Εγώ είμαι φίλος του Παναθηναϊκού» συμπλήρωσε ο αδερφός του Μιχάλη, ενώ η σύζυγός του, Πόπη Βαλαβάνη απάντησε στο πώς βίωσε το τραγικό γεγονός: «Πολύ ξαφνικό, δεν το πιστεύαμε, ήταν ένα σοκ, ήμασταν διακοπές και μας πήραν ξημερώματα. Ελπίζαμε ότι θα έχει γίνει λάθος, δεν είχαμε ακούσει καν για τα επεισόδια, δεν ξέραμε τίποτα. Φτάσαμε στον Ερυθρό Σταυρό και παρακαλούσαμε να έχει γίνει λάθος γιατί έπρεπε ο Γιώργος να αναγνωρίσει τον Μιχάλη».

«Φαίνεται ότι υπήρχε μια επιδρομή τάγματος. Αυτό δεν είναι ραντεβού. Βρήκαν ανθρώπους που πίνανε καφέ και πίσω τους ήταν γυναίκες και παιδιά. Το έχει δει όλος ο κόσμος ότι δεν ήταν ραντεβού. Οι Κροάτες ήταν οπλισμένοι και ντυμένοι και ήταν γύρω στους 150. Οι άλλοι που απλά καθόντουσαν μπροστά στο γήπεδο της ΑΕΚ ήταν 20-25 άτομα και ήταν με βερμούδες και μπλουζάκια. Αυτό υποτιμά τη νοημοσύνη μας και σαν κράτος και σαν Έλληνες πολίτες» συμπλήρωσε η κ. Βαλαβάνη.


«Για εμάς έχει σταματήσει ο χρόνος»
«Για μας έχει σταματήσει ο χρόνος από τη στιγμή που τον είδα νεκρό. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, η μητέρα μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είμαστε δύσκολα ψυχολογικά» τόνισε στη συνέχεια ο κ. Ζερβογιώργης προσθέτοντας πως «μόνο δικαίωση για τον Μιχάλη περιμένουμε από εδώ και πέρα, τίποτα άλλο. Να βρεθούν οι δολοφόνοι του».

«Δεν έχουμε κάτι άλλο. Ούτε θέλουμε κάτι άσχημο για αυτά τα παιδιά τα οποία είναι μικρά και κακώς βρεθήκανε σε αυτό τον δρόμο και ούτε θα μας άρεσε να ακούσουμε κάτι άσχημο για αυτά. Αλλά αυτός που το έκανε αυτό αφαίρεσε μία ανθρώπινη ζωή» είπε κλείνοντας η κ. Βαλαβάνη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα