Στο κάδρο τρεις Έλληνες χούλιγκαν για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στο κάδρο τρεις Έλληνες χούλιγκαν για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στο «κάδρο» τρεις Έλληνες χούλιγκαν για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές

Ζήτημα χρόνου η έκδοση νέων ενταλμάτων

Το βάρος στην ταυτοποίηση Ελλήνων χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει ρίξει η ΕΛ.ΑΣ., με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι ζήτημα χρόνου η έκδοση τουλάχιστον τριών ενταλμάτων σύλληψης.

Πρόκειται για άτομα που η παρουσία τους πέριξ του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας έχει ταυτοποιηθεί από κάμερες ασφαλείας, ενώ φαίνεται να έχουν εντοπιστεί και τα οχήματά τους στην ευρύτερη περιοχή. Λόγω του ότι γνώριζαν πώς να κινηθούν, κατάφεραν σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον να διαφεύγουν της σύλληψης με τον κλοιό να στενεύει γι’ αυτούς-. Κάπως έτσι, άλλωστε, φτάσαμε την Παρασκευή και στη σύλληψη του 43χρονου οργανωμένου οπαδού Παναθηναϊκού, ο οποίος θα οδηγηθεί αύριο (Τρίτη 22/8) ενώπιον του ανακριτή.

Στο στάδιο της προανακριτικής έρευνας που βρισκόμαστε θεωρείται πολύ κρίσιμη η αξιοποίηση του συνόλου του βιντεοληπτικού υλικού που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, για τον εντοπισμό του ατόμου που τραυμάτισε θανάσιμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη. Για την ΕΛ.ΑΣ. είναι κρίσιμο να εντοπιστούν και να δώσουν μαρτυρική κατάθεση άτομα που φαίνεται να κινούνται κοντά στο άτυχο οπαδό της ΑΕΚ, λίγα λεπτά πριν φτάσει στο αιμόφυρτος στο περίπτερο.

Τέλος, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο από την ανάλυση του γενετικού ελέγχου που έχει ληφθεί από το σύνολο των συλληφθέντων και των αντικειμένων που βρέθηκαν στο σημείο της μάχης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα